AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: Oclean F1 sötétkék

Termékkatalógus
Oclean F1 sötétkék - Elektromos fogkefe

Vélemények: Oclean F1 sötétkék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Oclean F1 sötétkék témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Oclean F1 sötétkék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Oclean F1 sötétkék megvásárlása után te is írsz értékelést.
10 990 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Pavel, Prahaflag
Értékelve: 2023. 01. 14., változat: Oclean F1 sötétkék
Hitelesített vásárlás
A fogkefe nagyszerű, csak az Alza javíthatná a leírást, mert tényleg nincs benne Bluetooth. Ez a fogkefe a Smart funkciók nélküli, klasszikus fogkefecsaládból származik. ("Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. A hibát kijavítottuk. Szép napot")
Nagyszerű tisztítás
Eddig egyik sem
0 ×Jelentés
Vojtěch, Praha 4 - Kunraticeflag
Értékelve: 2022. 11. 19., változat: Oclean F1 sötétkék
Hitelesített vásárlás
Csalás, az Alza a szerződéstől való elállás ellenére visszaküldte a kicsomagoltat, mondván, hogy az szennyezett, ami nem volt igaz.
A termék címkéje nem egyezik, a kézikönyvben nincs említés a Bluetoothról és az alkalmazásról.
A sebességváltás nem működik, csak a bekapcsolás kikapcsolása
A töltés nem USB-C-n keresztül történik, hanem egy USB-A kábelen keresztül, amely a tápegységhez és egy saját kártyahelyhez csatlakozik.
"Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. Kijavítjuk a hibát. Szép napot"
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ