Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Oclean Flow Blue

Termékkatalógus
Oclean Flow Blue - Elektromos fogkefe

Vélemények: Oclean Flow Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Oclean Flow Blue témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Oclean Flow Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Oclean Flow Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
14 590 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Ústí nad Labem 11flag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: Oclean Flow Blue
Hitelesített vásárlás
A pénzért teljes elégedettség. És az akkumulátor élettartama valóban lenyűgöző.
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2024. 02. 05., változat: Oclean Flow Blue
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ára
0 ×Jelentés
Petra, Adamov 1flag
Értékelve: 2024. 01. 05., változat: Oclean Flow Blue
Hitelesített vásárlás
Azért vettem meg ezt a fogkefét, mert lenyűgözött a kialakítása, és ami a legfontosabb, hogy állítólag 76 000 fordulat/perc (percenkénti rezgés) van benne. A doboz azonban valami egészen mást mond 38 000 fordulat/perc (percenkénti rezgésszám). Aligha egy gyártó ad hamis információt a termékéről, ez egy apróság, de ha már eladok valamit, legalább igaz információt adok a termékről, nem pedig kitalálom. Vagy a boltnak végig kellene járnia az általános iskolát és megtanulni olvasni! Eladóként én sem találok ki olyan információkat, amelyek nem igazak, és mindig a termékben található valós információkat adom meg. Csalódtam benned! Az értékelést alapos tesztelés után fogom befejezni!
Szép kefe kialakítás
Kefefej kompatibilitás
Hamis leírás a termékről
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 01. 08.
Üdvözlöm, köszönjük értékelését, és ügyfélszolgálati csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy mindent tisztázzon. A leírásban szereplő információk helyesek. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ