Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: OKI C844dnw

Termékkatalógus
OKI C844dnw - LED nyomtató

Vélemények: OKI C844dnw

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OKI C844dnw témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OKI C844dnw termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OKI C844dnw megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Eva, Krakovanyflag
Értékelve: 2023. 02. 11., változat: OKI C844dnw
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A kezdeti nehézségek után eddig elégedettek vagyunk.
jól nyomtat
Még nem tudom értékelni, hogy a fogyasztás megfelelő-e, de eddig 500 oldal után még mindig az eredeti tonerrel nyomtatok.
Ha több példányban nyomtatja ki a dokumentációt, mind ugyanott jön ki, az egyik példánynak inkább jobbra, a másiknak pedig balra kell kicsúsznia (mint a profi méretű nyomtatóknál), hogy az egyes példányok könnyen megkülönböztethetők legyenek. Legalább mindig vár egy kicsit a következő példány előtt, így ha a nyomtatónál állsz, külön-külön is kiveheted az egyes példányokat (nyomtatáskor nem látszik, mert egyoldalas nyomtatásnál az oldalak nyomtatott oldallal lefelé jönnek ki).
A gyors útmutatóban és a letöltött útmutatóban különböző eljárások vannak az üzembe helyezéshez, így az üzembe helyezés inkább próbálkozás és hiba.
A regisztrációnál ugyanez a helyzet - mást írnak, és valami más jelenik meg a regisztrációs oldalon. Végül azonban sikerült.
A nyomtatóhoz nem mellékelnek USB csatlakozókábelt, bár nem mindenki rendelkezik Wi-fivel.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ