0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Olympia MC 306.2

Termékkatalógus
Olympia MC 306.2 - Iratmegsemmisítő

Vélemények: Olympia MC 306.2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Olympia MC 306.2 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Olympia MC 306.2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Olympia MC 306.2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
71 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 03. 12., változat: Olympia MC 306.2
Hitelesített vásárlás
Katasztrófa! Túlárazott ócskavas, az első néhány lap után szörnyű hangos zajokat kezdett kiadni, panaszt tettünk. Végül nem vittük be garanciális igénybevételre, mondván, hogy már megszoktuk a zajt, és két év után, éppen a garancia után, mindennel együtt kiégett. Ez akcióképes, de így semmiképp ne vegyék meg, hagyják az alza tartani azokban a raktárakban, ha van pofájuk eladni valamit ilyen rossz minőségű és ennyi pénzért az első helyen!
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ