Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Olympia PS 16, fehér

Termékkatalógus
Olympia PS 16, fehér - Iratmegsemmisítő

Vélemények: Olympia PS 16, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Olympia PS 16, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Olympia PS 16, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Olympia PS 16, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
11 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Šumperkflag
Értékelve: 2022. 09. 16., változat: Olympia PS 16, fekete
Hitelesített vásárlás
Számomra teljes elégedettség. Valami olyasmit szerettem volna otthon, amiben eltüntetnek különféle régi számlákat és papírokat olyan címekkel, amiket nem akartam szabadon „kóborolni”. Ugyanakkor valamit, amit a rendezvény után be tudok rakni valahova egy fiókba és nem akad el sehol. Ez a készülék pontosan ezt teljesíti. A kosárra egyáltalán nem volt szükség, elég volt ráültetni egy megfelelő szélességű kartondobozra és már vígan lehetett aprítani. Ami a túlmelegedést illeti, ha lassabban haladunk, mondjuk percenként négy adag papírt, és még mindig vannak szünetek a doboz ürítésénél, a készülék remekül kezelte. Tehát otthoni használatra tökéletesen megfelel. Nem tudom felmérni például az igényesebb munkát az irodában. Bár elég sokat aprítottam, de lassan, szünetekkel, és a készülék remekül bírta. Ami a zajt illeti, kicsit zajosabb, de valószínűleg nagyban függ a környező környezettől. És hosszú távon sem aprít sok papírt, így akár lakásban is elviselhető. Körülbelül száz darabolt papír után furcsa hangokat kezdett hallani. Ezt úgy oldották meg, hogy az iratmegsemmisítő kerekeit beolajozták (az utasítás szerint helyesen), majd ismét minden rendben volt. Pont a papírnak megfelelő méretű, így amikor nincs rá szükség, fiókba tehető, és nem akad el sehol. Szóval ajánlani tudom magamnak.
nem foglal sok helyet
nagyszerű otthonra
egy kicsit zajosabb
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ