Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: OneConcept Couchpotato piros

Termékkatalógus
OneConcept Couchpotato piros - Popcorn gép

Vélemények: OneConcept Couchpotato piros

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OneConcept Couchpotato piros témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OneConcept Couchpotato piros termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OneConcept Couchpotato piros megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Prahaflag
Értékelve: 2021. 01. 13., változat: OneConcept Couchpotato piros
Hitelesített vásárlás
Gyorsan és jól elkészített popcorn, remélhetőleg 1-2 perc alatt: )
A két funkcionális fonódó huzal (habverő) korlátozza az égést, és biztosítja a kukorica egyenletes keveredését és előállítását a felhevített zsírban.
Két praktikus mérőpohár, a kisebbik a zsírhoz 3 adaghoz, a nagyobbik a kukoricához szintén 3 adaghoz ajánlott, de vigyázz, hogy ne legyen több! Ekkor a keletkezett pattogatott kukorica nem fért bele a tálként is szolgáló fedélbe.
Javaslom, hogy a gépet akkor kapcsolja ki, amikor a pattogás intenzitása csökken, ne várja meg az utolsó pattogást, a kukorica feleslegesen elégne, és még a kikapcsolás után is spontán ég a maradék kukorica a gép magas maradékhője miatt.
közel osztott tápkábel, amely nagy teljesítményt továbbít akár 1000 W-ig! Helytelenül tárolt éles fedél alatt, és már gyárilag keményen megnyomva, ajánlom, hogy ellenőrizze, van-e elég hely a dobozban ahhoz, hogy a kábel a készülék mellett feküdjön.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ