Shop roku Effaclar

Vélemények: Onemix 4 i5

Termékkatalógus
Onemix 4 i5 - Laptop

Vélemények: Onemix 4 i5

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Onemix 4 i5 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Onemix 4 i5 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Onemix 4 i5 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Šimon, Studeněvesflag
Értékelve: 2023. 02. 20., változat: Onemix 4 i5
Hitelesített vásárlás
Ezt a laptopot az utazás közbeni fejlesztési munkákhoz akartam megvásárolni. A mérete tökéletesen megfelel nekem, a 10 hüvelykes kijelzőn minden elfér, amire szükségem van, és ugyanakkor könnyű is. A billentyűzeten is jól tudok gépelni. Megnéztem a Youtube-on a videós véleményeket (pl. MobileTechReview), és mindannyian azt mondták, hogy az akkumulátor normál használat mellett (videó, szövegszerkesztés, némi böngészés) körülbelül 6 órát bír. Számomra ez azt jelentette, hogy meg kell vennem egy powerpacket, hogy menjen vele. A laptopnak 10000mAh akkumulátora van, ezért 20000mAh-t akartam, hogy egyszer feltölthessem a telefonomat, és egyszer a laptopot. A laptop kitartása (6 óra) + egy töltés a power bankból (6 óra) elég lenne nekem. A laptophoz kompatibilis power bank legalább 380g-ot nyom, így úgy érzem, hogy egy ilyen power bankból 300g az extra idő a laptopon. Ahhoz, hogy a laptoppal dolgozni tudjunk, szükségünk van egy power bankra, és akkor a laptop súlya 1,07 kg. Én ezt választottam, és nem volt vele semmi bajom. De nem igaz, hogy a laptop 6 órán át bírja a normál munkát. A laptop körülbelül 2,5 óra normál munkát végez. Ha nagyon óvatos vagy, és a kijelző fényerejét alacsonyan tartod, akkor talán, de tényleg talán, elérheted a 4 órát. Tehát ahhoz, hogy egész nap tudjon dolgozni a laptopjával, egy fél kilós, legalább 25000 mAh-s power bankra van szüksége. Hirtelen egy 10 hüvelykes laptopról beszélünk, amely 1,3 kg-ot nyom. Ez teljes képtelenség. Ó, és figyelj egy másik klassz dologra. A laptop csak két feszültséget támogat. Nevezetesen 15V 3A áram alatt vagy 20V 2,25A áram alatt. Tehát még egy normál powerbankot sem használhatsz, hanem olyan powerbankot kell használnod, amely 45W-ot tud kezelni. Tehát ha véletlenül elfelejtesz valahol egy transzformátort, ami 45W-os kimenetre képes, akkor ne számíts arra, hogy a laptopot egy mobiltelefon töltővel töltenéd. Ami lehetséges a Macbook PRO 14-en. A laptop az akkumulátortól eltekintve teljesen zseniális. Remekül lehet rajta dolgozni, a billentyűzet jó "tapintású", és nagyon gyorsan megszokja az érintőképernyő és a szuper billentyűzet kombinációját. De ez neked haszontalan, mert reálisan nem tudod elvinni a laptopot sehova. Nem tudom, miért tesznek ekkora felbontást egy 10 hüvelykes kijelzőre. Csak az akkumulátort szívja. Ha a one-netbook megoldja ezt a problémát az akkumulátorral, és tartósan legalább 6 órán át tart folyamatos működés mellett, akkor előrendelem az új verziót.
Kijelző
Méret
Mérleg
Kivitelezés + anyagok
Billentyűzet
A kompakt kialakítás és az érintőképernyő gyönyörű együttműködése
Zseblámpa
Töltési feszültségek
Kijelző (túl nagy felbontás)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ