Shop roku Effaclar

Vélemények: OneOdio Pro 10 Deep Blue

Termékkatalógus
OneOdio Pro 10 Deep Blue - Fej-/fülhallgató

Vélemények: OneOdio Pro 10 Deep Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OneOdio Pro 10 Deep Blue témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OneOdio Pro 10 Deep Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OneOdio Pro 10 Deep Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Brnoflag
Értékelve: 2024. 04. 02., változat: OneOdio Pro 10 Deep Blue
Hitelesített vásárlás
Nagyszerűnek találom a hangzást, jól tart a fejemen, nem nyom, szóval ebből a szempontból elégedett vagyok. A környezeti zajszűrés kielégítő az ilyen típusú fejhallgató képességein belül. A fejhallgatóhoz tartozó kábel nincs állandóan rögzítve, de mindegyik fejhallgatónak van egy csatlakozója, az egyiknek 3,5 mm-es, a másiknak 6,3 mm-es csatlakozója van. Természetesen csak az egyiket, amelyik megfelel a kívánt konstellációnak. A fejhallgatóhoz két különálló kábel tartozik, az egyikbe mikrofon van beépítve, és mindkét oldalán 3,5 mm-es csatlakozó található, a mikrofon oldalán háromtűs, a másik oldalon négytűs csatlakozó van. A második kábel mindkét oldalán hárompólusú csatlakozóval rendelkezik, de az egyik 3,5 mm-es, a másik 6,3 mm-es. Ennek köszönhetően a fejhallgató 3,5 mm-es és 6,3 mm-es jack-csatlakozóval rendelkező készülékhez is csatlakoztatható. Ezt azért írom le részletesen, mert nem szerepel a termékleírásban, így a vásárlás egy kicsit az ismeretlenbe való lépés volt. Elégedett vagyok a fejhallgatóval.
0 ×Jelentés
Vásárló, Náraiflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: OneOdio Pro 10 Black
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó hang minősége vannek a fejhallgatónak, és azt is szeretem benne, hogy adnak hozzá egy mobilhoz való vezetéket. 4 csillag mert a kiszállítás az összevissza volt, egyszer előbbre húzták, többször viszont meg hátrébb tólták a várható érkezési dátumot.
0 ×Jelentés
Šimon, Mostflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: OneOdio Pro 10 Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem én vagyok a célközönség, de jó hangzású jack fejhallgatót kerestem. Ezek nagyon részletes hangminőséggel rendelkeznek, amely felülmúlja az AirPods Pro 2-t. Természetesen nincs benne semmilyen extra kütyü, mint az ANC, de munkahallgatáshoz és némi videószerkesztéshez nagyszerűek. Vannak azonban még fejhallgatók néhány százért, pl. A Sony jobb hangzású fejhallgatót készít 6000+ árcédulával. Van ezeknek valami olcsó hangzása, talán egy kicsit távolabbi hangzás... nem tudom beazonosítani.
Teljes körű minőségi feldolgozás
Részletes hangzás, különösen a gitársávok esetében
Olcsó
Szép utazótáska utazáshoz és két kábel
Minőségi hangforrás kell a minőségi hangzáshoz - én a MacBook M1 csatlakozóját használom. Ha a lejátszó eszköz nem képes megfelelő teljesítményt nyújtani (pl. egy csatlakoztatott telefon vagy akár egy usbc-hez csatlakoztatott hub. ), a fejhallgató jelentősen veszít a minőségéből. (beleértve a kisebb hangerőn történő hallgatást is)
A leghasznosabbnak azt találtam, ha egy piros kábelt használok két különböző típusú csatlakozóval. Nem hiszem, hogy ha egyszerre kettőt csatlakoztatsz a fejhallgatóba, akkor lesz elég nedvük a szép hangzáshoz.
0 ×Jelentés
Petr, Hladké Životiceflag
Értékelve: 2023. 12. 09., változat: OneOdio Pro 10 Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ez volt a fiam által választott Mikulás-ajándék. Azt mondja, boldog.
0 ×Jelentés
Vít, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 04., változat: OneOdio Pro 10 Black
Hitelesített vásárlás
Tökéletes termék megfizethető áron a kínai gyártásnak köszönhetően.
Magas hangminőség, könnyűek és jól illeszkednek a fülhöz és a fejhez. Két kábel van, az egyik piros 2 méter hosszú, mikrofon nélküli rövid rész egy csavart kábel, a másik fekete 120 cm hosszú, amely lehetővé teszi a mikrofon bekapcsolását és így a headseten keresztül történő telefonálást.
Nem találtam semmilyen hátrányt.
0 ×Jelentés
Daniel, Komorní Lhotkaflag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: OneOdio Pro 10 Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Eddig minden megfelel annak, amire szükségem volt és amit vártam. Csak csípés, amit más fejhallgatók nem rendelkeznek univerzális kábelezéssel a 6,3 és 3,5 Jack. Csak megfordítom a kábelt, és máris van egy
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ