AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB fekete

Termékkatalógus
Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB fekete - Mobiltelefon

Vélemények: Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

František, Kostelec nad Labemflag
Értékelve: 2023. 11. 29., változat: Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB lila
Hitelesített vásárlás
A Vivo Find N2 Flip-et a Samsung ZFlip 3 helyett vásároltam. Teljesen elképesztő az a fejlődés, amit az összehajtható telefonok tesznek. Először a ZFlip 5 megvásárlását fontolgattam, de aztán lehetőségem volt összehasonlítani a két telefont egymás mellett, és a Vivót választottam. Néhány dolog, ami ehhez vezetett: - a Viva belső kijelzőjén lévő barázda sokkal kevésbé észrevehető - a Viva külső kijelzője tájolásában jobban tetszik nekem, mint a Samsungé, annak ellenére, hogy az utóbbi nagyobb. Sajnos, ezek a kijelzők valahogy nem érik el a teljes potenciáljukat egyik telefonon sem. - csukott állapotban a Vivo-t "szivárgósabbnak" találtam. - A Samsung zsanérja jobban "tartja" a különböző pozíciókban, de ez engem annyira nem zavart Összefoglalva azt kell mondanom, hogy nagyon jó vétel volt. Még mindig fontolgattam, hogy megvárom a Find N3 utódját, de a Black Friday jó ára miatt megvettem a "kettőt", mert az utód valószínűleg érezhetően drágább lenne.
Egy gyönyörű kirakós, hogy nézd meg
A Samsung Flip 5 külső kijelzőjénél kényelmesebb tájolású külső kijelző
A belső horony tényleg szinte láthatatlan a Samsunghoz képest.
Friss rendszer, nincs gond
A csomagolás a Samsunghoz képest királyi - töltő, kábel, műanyag borítás. A Samsungnak és az Apple-nek fel kellene ébrednie, és abbahagyni az ökológiáról és fenntarthatóságról szóló baromságokat, és megfelelő tartozékokat adni a telefonokhoz.
Még mindig valószínűleg a legtöbb az ár
0 ×Jelentés
Petr, Myslejovice - Kobylničkyflag
Értékelve: 2023. 10. 12., változat: Oppo Find N2 Flip 8 GB/256 GB lila
Hitelesített vásárlás
Szuper kialakítás és hajtogatási mechanizmus
Gyönyörű kijelző (belső és külső)
Hangszórók
A 80W-os töltés jó, de nem 120W-os: P
Eléggé lenyűgözött a kamera, milyen szépek a fotók.
Amint az ára 20.000 CZK alá csökken, remek vétel lesz!
Az üveg hátlap TÉNYLEG csúszós, mindenképpen vásároljon egy hurokkal ellátott fedelet.
Végül vissza kellett adnom, a hajtogató mechanizmustól eltekintve nem kínált semmi WOW-t 25.000 CZK-ért, várnom kell a HONOR MAGIC V2-re.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ