A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál ApF HU

Vélemények: Optoma HD28i

Termékkatalógus
Optoma HD28i - Projektor

Vélemények: Optoma HD28i

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Optoma HD28i témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Optoma HD28i termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Optoma HD28i megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2023. 01. 14., változat: Optoma HD28i
Hitelesített vásárlás
Olyan projektort kerestem, amely ár- és teljesítménybarát, és ezt tudom ajánlani. Filmnézéshez AppleTV, Netflix, Disney plusz, HBO platformokon keresztül teljesen szuper kép még nappali fényben is. Az Xbox Series S sorozatú játéknál a 60 Hz lehet, hogy egyeseknek nem lesz elég, de én egy rossz szót sem tudok szólni. Fehér, lejtős falra vetítve, kb. 2,5 m távolságból, 2,33 m-es képmérettel.
tiszta és telített kép
a kép olvashatósága nappali fényben, kivetítőhöz alkalmasan
csendes működés
semelyik
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ