Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Optoma HD29He

Termékkatalógus
Optoma HD29He - Projektor

Vélemények: Optoma HD29He

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Optoma HD29He témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Optoma HD29He termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Optoma HD29He megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 10., változat: Optoma HD29He
Hitelesített vásárlás
Nem volt ez rossz projektor, de szembesülnöm kellett vele, hogy az "újszerú" 1500 órát jelent az alzánál. Ahhoz ez az árkedvezmény édes kevés, főleg ,hogy sem kiterjesztett gari, sem csere gari nem kapható rá.
Jó képe van
Jó dinamika és fekete
Az újszerű projetkorban 1500+ óra volt...
Gyenge fekete uniformitás
Felbontás és egyéb beálltásokra rosszul reagál
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 06. 03., változat: Optoma HD29He
Hitelesített vásárlás
Eleinte viszonylag elégedett voltam a projektorral, eco módban csendes volt, és megszoktam a hangsúlyosabb élvilágítást, mert úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért amúgy sem kaphatok jobb 120 Hz-es projektort, így megtartottam. De körülbelül 2,5 év után eljutottam arra a szintre, hogy a leírt hátrányok annyira bosszantanak, hogy fontolgatom egy új projektor vásárlását. Nem tudom ajánlani.
Működik.
Lámpa élettartama.
Kezdetben csendes ECO lámpa üzemmódban.
Nem sokkal a garancia lejárta után megjelent egy halott pixel (fehéren világít).
Szubjektíve rosszabb képet nyújt, mint az előző BENQ W1060.
ECO üzemmódban történő működéskor a kép egy idő után villogni kezd, és a lámpát egy időre normál üzemmódra kell kapcsolni.
A CEC kikapcsolása nem működik (bár ki van kapcsolva, a projektor a vevővel együtt bekapcsol).
A lámpa nem megfelelő műanyagot/szerkezetet használnak, a műanyag, amelybe a lámpatartót becsavarják, a hő hatására törékennyé válik, majd szétszereléskor (2 év után) megreped.
Zajos nem ECO üzemmódban.
Az optika nem túl jó minőségű tömítése, a por eltávolítása érdekében történő fújás után a por a lencsék közé került, és szét kellett szednem a projektort, meg kellett tisztítanom.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ