Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Optoma UHZ65LV

Termékkatalógus
Optoma UHZ65LV - Projektor

Vélemények: Optoma UHZ65LV

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Optoma UHZ65LV témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Optoma UHZ65LV termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Optoma UHZ65LV megvásárlása után te is írsz értékelést.
1 393 900 Ft
Szállításra kész 4 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 05., változat: Optoma UHZ65LV
Hitelesített vásárlás
Körülbelül egy év működés után elégedett vagyok a projektorral. Meglepődtem néhány olyan véleményen, amelyekben az emberek leírják a projektor idegesítő zümmögő hangját. Nem tudom, hogy ez csak a jelenleg új darabokra vonatkozik-e, az enyém nem teszi ezt.
Nagy DLP chip (pixeleltolódás csak egy síkban a kisebb chipekhez képest) - összehasonlításképpen élesebb képet biztosít
Igazán nagy fényerő
Elég tisztességes kontraszt, különösen a dinamikus jelenet algoritmus használata esetén.
Nagyítási arány 1,6 (a legtöbb projektor csak 1,3 kisebb távolságokra)
Képminőség
Csendes
Az érzékenyebb emberek számára a szivárványhatás észrevehető lehet (gyakori probléma a DLP projektoroknál).
Dinamikus jelenet használatakor elszigetelt színeltolódás fordulhat elő.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 24., változat: Optoma UHZ65LV
Hitelesített vásárlás
Helló, azért írok ide egy értékelést más vásárlók számára, mert csalódtam, és megspóroltam volna magamnak egy hétvégi tesztelést és hibakeresést, ha valaki előttem említette volna a hasonló problémát. Előnyök: A projektor kiváló fényerővel és élességgel rendelkezik a Zapora: A kivetítő váratlanul zavaró elektronikus hangot ad ki. Nem rendelkezik Keystone {képkorrekciós trapéz}, ez nem a fő probléma megoldható, csak megemlíti a magyarázatban: Egy kicsit zajosabb ventilátor, mint az előző HD lámpák, amelyek körülbelül 28dB, de ez nem jelent problémát. A magasabb zajszintet dB-ben kifejezve 31dB-ként említik a dokumentumok. A probléma azonban a már említett elektronikus hangzás, ami nagyon zavaró a munka során. Pontosan azt teszi, amit a videóban leírtam: "https://www.youtube.com/watch? v=HciVCYz2fzw", name "Optoma UHZ65 Buzzing Noise" Az elsőt, amit vettem, lecseréltem egy másikra, és ugyanezt csinálta, így teljesen visszavontam a vásárlást. Nem értem, hogy egy 80k-s projektor már évek óta ajánlatban van, és senki nem említette. Szeretném megkérdezni az alza-t, hogy tudnak-e tovább foglalkozni az optomával. A fenti videó megemlíti, hogy az Optoma tudja ezt, de azt mondja, hogy ez a határérték. Valahol a "4k Actuator" megpiszkálásával javították, nem tudom mi az, és ebben az árkategóriában nem is érdekel. Csak egy gondolat: Hasonló problémákat tapasztaltam egy monitor vásárlásakor, ahol a sípoló hangok {PWM magas hangú zaj } nem tudtak működni, és a reklamáció is egy rémálom volt. Zaver: Ha a problémát meg lehetne oldani, megvenném a projektort, ahogy említettem, az előnyök kiválóak. Eddig egy 4k UHD38x {4000ANSI} lámpát rendeltem. Szeretném megemlíteni az Alza-t is és köszönöm a srácoknak az Alza Olomouc üzletben, nagyon segítőkészek és segítőkészek voltak. Anonimként adom meg, nem szeretem, ha a nevem a neten van, de Alza tudja, hogy ki az, és kapcsolatba léphet velem.
Fényerő és élesség nagyon jó
Váratlanul irritáló elektronikus hang
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ