Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék

Termékkatalógus
ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék - Külső merevlemez ház

Vélemények: ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 01., változat: ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék
Hitelesített vásárlás
1 TB-os SSD vel próbáltam ki. Normál esetben egy ilyen SSD 200-300 MB/s-el írható/olvasható. Ebben az eszközben az olvasási sebesség stabilan hoz egy minimálisan elvárható szintet, nagyjából 110-120 MB/s, bár az USB 3.0 ennél jóval többre lenne képes. Az írással viszont problémák vannak. Folyamatosan ingadozik. A 100 MB/s-et meg sem közelíti. Néha felugrik 40-50 MB/s-re, majd visszesik 4-5-re. Ugyanezen a konfiguráción ugyanazon az USB csatlakozón egy normál (nem SSD-s) külcső winchesterre stabilan lehet 110-120 MB/s-el írni.
Rettenetesen gagyi termék. Apró, torx fejű csavarokkal van összeszerelve, hogy még véletlenül se lehessen normál csavarhúzóval szétszedni. Miért? A benne lévő chip is problémás.
0 ×Jelentés
Marek, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 03., változat: ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A tartós tok megbízhatóan működik a Seagate BarraCuda 2TB HDD-vel, ST2000LM015.
Vízálló tok, amelyet puha gumi véd.
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 12. 03., változat: ORICO 2779U3-GM-BL-BP Triple protection, kék
Hitelesített vásárlás
Windows 10 Pro 21H2 alatt helyeztem volna üzembe, egy Samsung 2TB-os SSD-t raktam bele, amin voltak/vannak adatok, a Disk Management inicializálni akarta, azaz gyakorlatilag nem ismerte fel, hogy egy már formázott diszkről van szó, mellette viszont felismert egy a CD/BD ROM-ként azonosított, 8MB-os, CFDS fájlrendszerű eszközt, amin a "Secure Tool" van, ezzel lehetne titkosítnai/zárni/feloldani az eszközt, viszont mivel ezzel is formázni kellett volna, és az SSD-n voltak adatok, ezért nem formáztam le vele (unlock-ra nem csinált semmit), a hozzá kapott leírásában írják: "If there are data in the disk, please backup the data first, and then encrypt the disk.", van másolat az adatokról, ezért egyelőre nem döntöttem el, hogy nekiállok-e a Secure Tool-lal, vagy visszaviszem, mert szerintem nem korrekt, hogy nincs arról EGYÉRTELMŰ tájékoztatás, miszerint csak "szűz diszkkel lehet indítani", bár a gyártó oldalán is írják: "The new disk to be formatted before use, please backup the data before.", ok, de én nem akarom titkosítani a diszket, anélkül nem használhatom? amúgy a leírásban ezt is írják: 1. "Please do not hint, or puncture the product, and avoid dropping, squeezing, or bending.", én azt hittem, hogy arról szól a "hármas védelem", hogy az esetleges leejtés nem okoz kárt az eszközben, de ezek szerint ez elsősorban csak reklámszöveg, a gyártó előre "védi a seggét", hiszen leírta, hogy "avoid dropping...", (ok, egy HDD-nél elég nagy gond lehet, ha leejtik, egy SSD-nél ez annyira nem probléma, de ejtettem már le SSD-t, ami utána működésképtelen lett), 2. "Please do not use or store this product in a humid environment and avoid being wetted or rinsed with liquids.", ok, szándékosan nem teszi ki víznek az ember, de a hirdetésben mellékelt ábra, meg a gyártó oldalán szereplő leírás/képek szerint is azt hihetnénk, hogy valamennyire "vízálló", szóval, akkor ezek szerint a hármas védelem/"Triple Protection" csak egy egyszerű reklámszöveg, és habár a gyártó oldala szerint: "waterproof/shockproof/dustproof", de a kapott leírás alapján ez "nem igaz", szerintem, azért adtam mégis 3-ast, mert kipróbálni egyelőre nem tudtam a terméket,
gumírozott, jól záródó ház,
csavarhúzó mellékelve (talán 8? ágú, kisméretű, nem szokványos csavarhúzó kell a szereléshez, bár az "nagyobb" készletekben megtalálható)
NEM KEZEL ELŐZETESEN FORMÁZOTT DISZKET, AMIN VANNAK ADATOK! (bővebben alább)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ