Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: ORICO 3549U3-EU-SV-BP

Termékkatalógus
ORICO 3549U3-EU-SV-BP - Külső merevlemez ház

Vélemények: ORICO 3549U3-EU-SV-BP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO 3549U3-EU-SV-BP témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO 3549U3-EU-SV-BP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO 3549U3-EU-SV-BP megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Vrchlabíflag
Értékelve: 2023. 12. 29., változat: ORICO 3549U3-EU-SV-BP
Hitelesített vásárlás
Fogalmam sincs, milyen problémát old meg a termék. Nem is tudok olyan helyzetet elképzelni, amelyben fontolóra venném, hogy újra megvegyem. Azt hiszem, az egylemezes dobozokat választom. Kevesebbe kerülnek, hordozhatóak és gyakorlatilag csendesek. Röviden, egy újabb termék, amely nem tudja, hogy kié. Úgy működik, ahogy kell, a csomag tartalmazza a megfelelő kábeleket, az olvasási sebesség megfelel az interfésznek (5Gbps), a design fantasztikus, de: Nem alkalmas az asztalra a ventilátor zaja és a tárcsák rezgésátvitele miatt. Az asztal alatt történő használatra szintén alkalmatlan. Nem tud készenléti állapotba kerülni, a kézi kikapcsolásra szolgáló gomb irányítatlanul, hátul van elhelyezve. A tárcsacsere egy kicsit "szerszámmentes", de még mindig szükség van egy csavarhúzóra.
A SATA 6 Gbps-hez hasonló gyors interfész (5Gbps). Alkalmas több meghajtóhoz
Csinos design
Nagyon erős hűtés
Fióknyitó rendszer
Kábeleket tartalmaz. Mind az energia, mind az adatok. De rövidek. Csavarhúzót is tartalmaz.
A kikapcsoló gomb megnyomása után 2,5 másodpercet vár a kikapcsolás előtt.
A lemez gyorsítótárát körülbelül két másodperc alatt kiüríti.
Ezért nem áll fenn a nem megfelelő gombnyomás miatti adatsérülés veszélye.
16 TB-os meghajtók támogatása.
A lemez látható a Windowsban, mintha normálisan lenne csatlakoztatva. A PC azonban úgy látja, hogy USB-vezérlőn keresztül csatlakozik.
Zajszigetelés nulla. Egyes lemezek többszörös kijelölést hoznak létre (pl. EXOS X18 16TB). és ezeket a rezgéseket semmi sem tompítja. A lemez elbírja, de zajos.
A szellőzés nagyon zajos. Valószínűleg a piacon kapható legolcsóbb ventilátort használták. Nem reagál a lemezek hőmérsékletére. 40C vs. 20C nem jelent különbséget. Az állandó zajszint (a "hallás alapján" módszerrel meghatározva) a Sapphire RX 5700 XT Pulse 50%-os terhelésének felel meg, azaz 30 dB. Így elnyomja az asztali számítógépet a kezem mellett.
A kikapcsoló gomb hátul, a háromvezetékes 230 V-os kábel mellett található. Nem érzékeli, hogy a másik oldalon lévő számítógép ki van kapcsolva. Nem tud készenléti állapotba kerülni.
A tárcsákat a behelyezés előtt be kell csavarozni a sínbe. A sín elegánsan eltávolítható, de használhatatlan, mert nélküle nem lehet másik tárcsát behelyezni. Csak a lemez cseréje = csavarhúzó. Pontosan annyi sín van a csomagban, ahány fiók van.
0 ×Jelentés
Daniel, Trnová u Plzněflag
Értékelve: 2023. 12. 06., változat: ORICO 3549U3-EU-SV-BP
Hitelesített vásárlás
jól működik, nagyszerű az áráért.
kár, hogy a fiókokat nem lehet nyomásra bezárni, csak a karon keresztül.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ