AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst

Termékkatalógus
ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst - Külső merevlemez ház

Vélemények: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.
6 990 Ft 6 590 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Roman, Kladnoflag
Értékelve: 2023. 01. 26., változat: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst
Hitelesített vásárlás
Az SSD egyáltalán nem melegszik túl
Nagyon egyszerű összeszerelés
Nagyon gyors "flash drive"
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 01. 24., változat: ORICO M205C3 M.2 NGFF SSD Enclosure (6G), ezüst
Hitelesített vásárlás
nem hívják fel egyértelműen a figyelmet a leírásnál, hogy csak B-Key/B&M-Key -t "fogad", lehet, hogy másnak egyértelmű az NGFF-ből, de nekem nem volt az, azaz szerencsésebb lenne ezt kiírni, vagy a gyártó oldalára egy linket elhelyezni (amit sajnos csak utólag találtam meg), az itt olvasható leírása "M.2 és M.2 SATA" alapján én azt hittem, hogy NVMe SSD-t is kezel, és ebből, mivel a legtöbb ma kapható belső SSD itt az oldalon is NVMe és M-Key, azt gondoltam, hogy nem lesz gond, vettem itt az alza-nál hozzá egy ADATA XPG-t, nyilván nem passzol bele... a hozzákapott nyomtatott leírása szerint "Compatible with M.2 NVMe or SATA", de az előbbi csak a B&M-Key-re vonatkozik, azaz M Key-re nem, sokat segítene, ha egyértelműek lennének a termékek leírásai, hogy elkerüljük az ilyesfajta bosszúságot, ha nem tudom cserélni, akkor kénytelen leszek venni bele egy B&M-Key-es SATA-t, már amíg azok kaphatóak, mert ugye NVMe B&M-Key-ből csak egy 240 GB-os Kingston van itt a termékek között,
thermal pad, fin mellékelve, (bár ez talán alapvető),
fém ház, szolid külső,
1 kábeles Type-C to Type-C/USB-A kábel, azaz nem lehet elhagyni a Type-C/USB-A csatlakozót (bár én jobban szeretem, ha az külön van)
csak B-Key/B&M-Key-t támogat (a mai, moderm NVMe M-Key SSD-khez NEM JÓ!)
ár ahhoz képest, hogy ez már egy elavult technológia (de erre csak a vásárlás után jöttem rá, mert a 40%-os akció "elvakított")
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ