Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: Orico Thunderbolt 3 Docking station

Termékkatalógus
Orico Thunderbolt 3 Docking station - Dokkoló állomás

Vélemények: Orico Thunderbolt 3 Docking station

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Orico Thunderbolt 3 Docking station témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Orico Thunderbolt 3 Docking station termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Orico Thunderbolt 3 Docking station megvásárlása után te is írsz értékelést.
65 290 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: Orico Thunderbolt 3 Docking station
Hitelesített vásárlás
Az Orico-t azért vettem, hogy könnyebben csatlakoztathassak 2 monitort és egy csomó USB-s kiegészítőt az irodában (webkamera, USB hub). A Power Delivery 120W tréfás leírása eladott nekem, hogy képes feltölteni egy 16"-os MacBookot, amely eredeti 94W-os tápegységgel rendelkezik. Sajnos a 120W itt helyettesíti a 60W-os lightning portot a számítógéphez, a 15W-os USB-C portot és valószínűleg 3x 15W-ot a klasszikus USB portokhoz. Az ergonómia olyan kellemes, mint egy nyolcas művelet a végbélnyíláson keresztül. A portok elöl és hátul logika nélkül helyezkednek el, a kábelek minden oldalról futnak. Oricót kissé összetévesztik egy sündisznóval. Arra számítottam, hogy egy sarokba dugom, és egy kábelt vezetek a számítógéphez. Sajnálom. Ráadásul a Thunderbolt 3 kábel fél (ázsiai) méter hosszú, így alig éri el a számítógépet. Nem tart teljesen szorosan a csatlakozókban, sem a monitorban, sem az MVP-ben. Tehát egy asztal mozgása, egy fingás vagy egy hajszálmozdulat is okozhatja a kijelző villogását, ha nem nyugszik meg rendszeresen. Egyáltalán nem rossz termék. Csak 4,5kért többet vártam volna.
A fémtest sok hőt vezet el, energiaválság idején felmelegszik.
Egy 120W-os tápegységgel halálra verhetem a támadó zombikat, amikor eljön az apokalipszis. Nagy és nehéz.
A tápegység hosszú kábellel rendelkezik
A portok mindkét oldalon elszórtan helyezkednek el - a hátsó oldalon a számítógéphez, az elülső Displayport pedig a monitorhoz. Ennek eredményeképpen egy csomó kábel fut ki és be.
A Power Delivery 120W itt azt jelenti, hogy a számítógép max. 60W-ot tud szolgáltatni (ez nem elegendő a MacBook Pro 16" esetében), a többi port pedig néhány W-ot.
A csatlakozók olyan közel vannak egymáshoz, hogy a kábelek megkarcolódnak.
A mellékelt Thunderbolt 3 kábel kissé laza a csatlakozóban, ezért a monitorok időnként villognak.
A mellékelt Thunderbolt 3 kábel "ázsiai" méretű - túl rövid
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ