0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station

Termékkatalógus
ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station - Dokkoló állomás

Vélemények: ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station megvásárlása után te is írsz értékelést.
89 690 Ft 78 790 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Martin, Brno - Bohuniceflag
Értékelve: 2023. 02. 07., változat: ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station
Hitelesített vásárlás
Be kell vallanom, hogy egy kicsit csalódott voltam, mert a bemutató fotók alapján úgy tűnt, hogy 2x NVMe meghajtót fogok csatlakoztatni. Ó, te jó ég. Az egyik foglalat az NVMe (M kulcs), míg a másik a SATA NGFF (B kulcs) számára készült. De elismerem, hogy ez végső soron az én hibám, mert ez van odaírva, és a leírás "SATA/NVME Docking station" magáért beszél (egy SATA slot, a másik NVMe). Legközelebb többet kell olvasnom és kevesebbet kell néznem a prezentációs képeket, amelyeken két csiszolt pástétom van, amelyek mindketten ugyanúgy néznek ki, és mindketten úgy néznek ki, mintha villámgyorsak lennének. Azon gondolkodom, hogy mit tegyek ezután. Menj vissza, és próbálj meg találni egy portreplikátort, amely valójában két NVMe rekesszel és egy TB3/4 csatlakozóval rendelkezik a számítógéphez? Ha megtalálom, azt hiszem, kipróbálom. Egyébként inkább egy egyszerű, gyors passzív TB3/4-es NVMe keretet adnék hozzá portreplikátor nélkül (remélem, még az is lehetséges, hogy egy Mac minin két külső NVMe meghajtó legyen TB3-on keresztül). Még mindig fontolgattam, hogy veszek valami SATA NGFF 2TB-t a másik 2TB Samsung 980 Pro helyett, de az ajánlat teljesen kétségbeejtő (úgy tűnik, hogy ebben a kategóriában csak megbízhatatlan szemetet árulnak sok bit per cella és borzasztóan kis TBW-vel).
Nagyszerű megoldás, ha pl. Mac mini kis tárolóval. Azt kell mondanom, hogy az ebbe a készülékbe csatlakoztatott 2 TB-os Samsung 980 Pro, amely a TB3 porton keresztül csatlakozott a 2018-as Mac minihez, sokkal gyorsabb volt az olvasási és írási sebesség, mint a belső 256 GB-os tároló. Ha stabilan áll az asztalon/falon/stb. (és jól beállítod), és nem az NTB-ben, amit gyakran hordozol, így még annak a kockázata sem áll fenn, hogy ezek a (véleményem szerint nagyon törékeny) USB-C/TB3(4) csatlakozók meginognak.
Az NVMe foglalaton kívül (sajnos csak egy) van még néhány USB-A, USB-C, DP (állítólag 8K támogatással, de ezt még nem teszteltem), LAN és audio. Tehát azt hiszem, hogy használható port replikátorként vagy dokkolóként, beleértve a 60W-os PD-t is. Az NVMe és az USB port replikátor kombinációja az egyetlen ok, amiért fontolgatom, hogy megtartom ezt az eszközt, de még mindig megpróbálok kitalálni egy másik megoldást egy 2x NVMe meghajtóhoz.
Kiváló minőségű aktív hűtés közvetlenül a meghajtóknál. Nem kell aggódnom az NVMe meghajtó túlmelegedése miatt. (természetesen a hűtés aktivitása is hátrányt jelent)
Ezért az árért többet várnék (különösen 2 NVMe slotot).
Ezek az M.2 meghajtók csak 80 hosszúságban használhatók. Nincsenek lyukak semmi rövidebbnek.
Az M.2 meghajtók becsavarozása azért olyan "humbug", mert olyan csavarokkal történik, amelyek a tengelyburkolat meghajtókhoz való rögzítésére is szolgálnak. Tehát a lemez(ek) felfelé pörögnek, le kell lapítani őket a fedlappal és becsavarni, csak ezt nem várnám el egy ilyen készüléktől kb. 10kért.
Az aktív ventilátor valóban miniatűr (külső méretei kb. 40x40, de van egy hatalmas pereme, így inkább 35x35), és annál többet kell forognia, hogy bármilyen hatása legyen, és ez fokozott zajban mutatkozik meg. Ráadásul attól tartok, hogy nagyon gyorsan porosodni fog, mint a kis ventilátorok esetében.
A zajszint megakadályozza, hogy a nappaliban multimédiás központként használja.
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 4flag
Értékelve: 2022. 12. 02., változat: ORICO Thunderbolt 3 M.2 SATA/NVME Docking station
Hitelesített vásárlás
zajos ventilátor
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ