Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: ORICO TWC3-7A 15cm

Termékkatalógus
ORICO TWC3-7A 15cm - USB Hub

Vélemények: ORICO TWC3-7A 15cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ORICO TWC3-7A 15cm témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ORICO TWC3-7A 15cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ORICO TWC3-7A 15cm megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 15., változat: ORICO TWC3-7A 15cm
Hitelesített vásárlás
Egyszerre több külső meghajtót kellett csatlakoztatnom a számítógépemhez, némelyikük 2,5"-es, közvetlenül USB-ről táplált, ezért egy olyan hubot kerestem, amely képes kezelni a külső tápellátást. Ez nem bírja elviselni. Nem tudom, hogy a busz átbocsátóképességének hiánya vagy a külső tápegységen keresztüli elégtelen áramfelvétel képtelensége, de eszközök csatlakoztatásakor és leválasztásakor általában teljesen letérdelt és lekapcsolta az összes már csatlakoztatott eszközt, nagyobb terhelésnél (adatátvitel szempontjából) pedig néha teljesen lefagyott a kapcsolat egyes portokhoz és keményen le kellett választani. Elvesztettem az adataimat. Ha valaki egeret és billentyűzetet akar csatlakoztatni hozzá, akkor rendben, de igényesebb alkalmazásokhoz teljesen alkalmatlan. Kicseréltem egy valamivel drágább AXAGON HUE-F7C hubra, és minden probléma nélkül működik.
7 port
Teljesítmény
alacsony áteresztőképesség
összeomlik, szétkapcsolódik és lefagy, ha több eszköz van csatlakoztatva
0 ×Jelentés
Pavel, Ivanovice na Hanéflag
Értékelve: 2023. 01. 20., változat: ORICO TWC3-7A 15cm
Hitelesített vásárlás
Megfelelően működik.
Verhetetlen ár/teljesítmény arány
0 ×Jelentés
Michael, Sloupniceflag
Értékelve: 2022. 12. 26., változat: ORICO TWC3-7A 15cm
Hitelesített vásárlás
Van egy Vention 3 portos GaN töltőm (65W USB-C / 30W USB-C / 30W USB), és nem képes három mobiltelefont 12 óra alatt teljesen feltölteni.
sok kikötő
a töltés teljesen haszontalan: )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ