Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Orosound Tilde Pro C+, dongle

Termékkatalógus
Orosound Tilde Pro C+, dongle - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Orosound Tilde Pro C+, dongle

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Orosound Tilde Pro C+, dongle témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Orosound Tilde Pro C+, dongle termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Orosound Tilde Pro C+, dongle megvásárlása után te is írsz értékelést.
144 890 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Martin, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2023. 12. 04., változat: Orosound Tilde Pro C+, dongle
Hitelesített vásárlás
Már két hónapja használom a fejhallgatót, és teljesen elégedett vagyok vele, amikor az elavult Jabra Evolve 80 MS helyett kerestem. Elsősorban munkára használom őket, ezért számomra a tiszta hangzás, a jó zajszűrés, a tervezés minősége, a kényelem a hosszú használat során és a pótalkatrészek elérhetősége az elsődleges szempont. Ugyanakkor kulcsfontosságú volt számomra, hogy a fejhallgató képes legyen több eszközhöz (számítógép és telefon) csatlakozni, amit az Orosound nagyon jól csinál, és minden egyes alkalommal, amikor bekapcsolja, megmondja, hogy valójában hova csatlakozik. Mindenkinek erősen ajánlom az Orosound USB-dongle-t. ezt állítja be a kommunikátorban hangforrásként, és a Windows nem zavarja vagy változtatja meg a forrást, amikor kikapcsolja a fejhallgatót. Ráadásul a dongle-on van egy LED, amely jelzi a kapcsolatot. Mielőtt a Cseh Köztársaságban elkezdték volna kínálni őket, írtam a gyártónak, és felajánlottak nekem egy németországi üzletet, amely a Cseh Köztársaságba is szállít. Amint elkezdték kínálni őket a Cseh Köztársaságban, az ügyfélszolgálat emlékezett rám, és küldött nekem egy e-mailt egy linkkel, és már majdnem egy év telt el az utolsó kommunikációnk óta. Amikor részletes utasításokat és kézikönyveket is küldtek nekem e-mailben. Szóval, hüvelykujj fel nekem.
Minőségi kivitelezés
Csere fülhallgatók elérhetősége
A reprodukció minősége
Szilárd és levehető mikrofon
Jó ügyfélszolgálat
Egyszerre több eszközhöz is csatlakozhat
Gyenge minőségű gumi a mikrofon alján, amely a dobozból kivéve térképeket és karcolásokat mutat
Még mindig nem szoktam hozzá, hogy leálljon, ha nem használom.
A mellékelt USB-kábel lapos és meglehetősen rugalmatlan, javaslom, hogy jó minőségű kerek kábelt kapjon
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ