Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Panasonic LUMIX DMC-FZ2000

Termékkatalógus
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 - Digitális fényképezőgép

Vélemények: Panasonic LUMIX DMC-FZ2000

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 megvásárlása után te is írsz értékelést.
384 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Hradec Kraloveflag
Értékelve: 2022. 09. 09., változat: Panasonic LUMIX DMC-FZ2000
Hitelesített vásárlás
Tudtam, mire kapom az FZ 50-et
Klasszikus sorozat, itt főleg plusz egy szenzor.
Az eredeti nem behúzható objektív, mint az FZ 50 jobban tetszett
0 ×Jelentés
Ján, Prešovflag
Értékelve: 2021. 06. 03., változat: Panasonic LUMIX DMC-FZ2000
Hitelesített vásárlás
Nem profi, de nem is amatőr. Ha családi tevékenységekhez kell egy fényképezőgép, akkor ez a megfelelő választás. Képes lefotózni egy gyűrűt a kezén, képes dokumentálni az első lépéseket, és képes kezelni a ballagásokat, valamint a családi ünnepségeket, a partiktól kezdve az esküvőkön át a temetésekig. Képes portrékat, tájképeket és videókat készíteni sportversenyekhez vagy egyenesen az F-1-hez. Egyszerűen sokoldalúan használható nyaraláshoz vagy csak a szabadban.
Számomra a döntő tényező az ár volt, amely majdnem fele a hasonló fényképezőgépek árának, valamint a beépített luxus, a semleges sűrűségű szűrők, amelyeket inkább a filmezésben, mint a fényképezésben használnak. Számomra ez max. Elégedettség annak ellenére, hogy ez a modell jelenleg eléggé alul-számlálós.
Csak az én és számomra lényeges pluszokat írtam, a többit nagyon gyorsan megtalálod a YT-n.
Tényleg sok mindenre képes, csak a tengeralattjárófotózással van egy kis problémája: )
Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználja a kamera lehetőségeit, meg kell vásárolnia egy szoftvert kb. 100 €-ért, az ún. V-log. Sok, de tényleg sok zseblámpa és egy dupla töltő, mert ez az akkumulátor így egy délutáni szünetre. És amit nem szabad kihagyni, az egy minőségi PC, legalább VR-kész grafikával vagy egyenes játékkompokkal. Természetesen a 4K monitor elengedhetetlen, különben "sötétben élezi a késeket". A Panasonic vakuja azonban a fényképezőgép árának feléért egy teljes förtelem, és legalább kettővel kellene rendelkeznie. Nos, összefoglalva, valaminek már otthon kell lennie, különben egy haszontalan 500 €-t cipelsz magaddal, amit soha nem fogsz használni. Ha új vagy a fotózásban, türelmesnek kell lenned, mert ezen a dobozon mindent beállíthatsz, és többet, mint másokon.
Figyeljen a számítógép portjainak csatlakoztathatóságára és sebességkorlátozására. Ha nincs SDXC olvasástámogatás, akkor tablettákra lesz szükséged, hogy megnyugodj. Mert egy rövid sétától ( 1-2 óra. ) nem ritkán még 100 GB-ot is hozol a kártyára, és akkor mit csinálj vele. SSD meghajtó szinte szükségszerűség. Itt nem csak a kapacitásra, hanem elsősorban az adatátviteli sebességre fog utalni. Nos, de ez valójában 4K és egy luxusadó és egy szép kép.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 03. 21., változat: Panasonic LUMIX DMC-FZ2000
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok
Még semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ