Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Panasonic RZ-S500W-W, fehér

Termékkatalógus
Panasonic RZ-S500W-W, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Panasonic RZ-S500W-W, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Panasonic RZ-S500W-W, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Panasonic RZ-S500W-W, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Panasonic RZ-S500W-W, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 06., változat: Panasonic RZ-S500W-W, fehér
Hitelesített vásárlás
Túlélték a fulladást a dobozzal együtt, amiért nagy plusz. Bosszantó az önkisülés, körülbelül egy hét után újra kell tölteni a dobozt. Érdekes módon a hangerőszabályzó nincs szinkronizálva a telefonnal, ami paradox módon előny az Android esetében, mivel az Android alapértelmezésben csak 16 hangerőfokozattal rendelkezik, így a hangerő továbbra is a fejhallgatón lévő érintőgombokon keresztül állítható. Ironikus módon a Panasonic applikációja a telefonon (Android) szabályozza a hangerőt, nem pedig a fejhallgatóban, amelyet közvetlenül az érintőpadokon keresztül kell vezérelni, így a dobozból kivéve az ember csodálkozik, ha halkan játszanak, és mégis az alkalmazás a maximumra van állítva. A hangerőt továbbra is közvetlenül az érintőgombokon keresztül kell hozzáadni. A zajszűrés más vélemények szerint állítólag elsőrangú, én egy kicsit csalódtam, csak az alacsony frekvenciákat nyomja el. De a versenytársakkal valószínűleg hasonló lesz A doboz olcsó műanyagból készült, de rendben van. Maguk a fejhallgatók elég simák, és könnyen kicsúszhatnak az ujjaidból, amikor felrakod őket, nem tenném fel őket valahol egy mozgólépcsőn. A hangzást nem fogom értékelni, ez egy teljesen szubjektív kritérium.
0 ×Jelentés
Roman, Pisekflag
Értékelve: 2021. 11. 29., változat: Panasonic RZ-S500W-W, fehér
Hitelesített vásárlás
Az ár miatt vettem meg őket, mivel már elvesztettem néhány dugót. Elégedett voltam a hangzással és az ANC-vel, de a fejhallgató nem bírta a rendszeres füldugást, és idővel furcsa hangot adott, amikor a fülbe nyomta. Aztán mindkét fejhallgató szűrője letört, mert rendszeresen a fülembe nyomták. Továbbá a tok bétériája egy hónap használat után gyorsan lecsökkent. A panaszomat nem fogadták el, mert mechanikusan sérültek ( sziták leszakadtak). Mivel a reklamációban volt ilyen fejhallgatóm, megvettem a sony WF-1000XM4-et, és minden paraméterben jobbak. Ennek eredményeképpen csak pénzt vesztettem a fejhallgató megvásárlásával, mert otthon használhatatlan fülhallgatóim vannak.
A hangzás jó, amíg a fejhallgatót a fülbe nyomják.
ANC minőség, amíg a fejhallgató a fülbe van nyomva
A fülhallgató belsejét a fültől elválasztó szűrő gyenge anyagból készült, és mindkét fülhallgatónál eltört.
A fejhallgató kialakítása úgy készült, hogy csak a hallójáratba illeszkedik, ahol csavarni/nyomni kell. De nem erre tervezték őket, és a koszszűrő letörik.
0 ×Jelentés
Karel, Stateniceflag
Értékelve: 2021. 05. 16., változat: Panasonic RZ-S500W-W, fehér
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés és hang
Valószínűleg alkalmasabbak a nagyobb átmérőjű hallójárattal rendelkező emberek számára. A mellékelt XS hallókészülékek legkisebb méretét kellett rájuk tennem, de valószínűleg még kisebbekre is szükségem lett volna, de ezek már nincsenek a csomagban.
0 ×Jelentés
Jiří, Přerovflag
Értékelve: 2020. 12. 21., változat: Panasonic RZ-S500W-W, fehér
Hitelesített vásárlás
.
jó állóképesség
nagyon jó hangzás
kis elegáns tok
egy kicsit nagyobb
a környezeti hangszűrés nem olyan jó, mint vártam, de az ár az egyik legjobb ebben az osztályban.
gyorsan lemerül, 5 napig sem bírja, állandóan újra kell tölteni
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ