Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Panasonic VXF1

Termékkatalógus
Panasonic VXF1 - Digitális videókamera

Vélemények: Panasonic VXF1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Panasonic VXF1 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Panasonic VXF1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Panasonic VXF1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
310 590 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 4 - Libušflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: Panasonic VXF1
Hitelesített vásárlás
A videó nincs hiba nagy elégedettséggel .
A vezérlés egyszerű. A kereső nagyszerű.
Semmi
0 ×Jelentés
Simona, Kutná Horaflag
Értékelve: 2023. 08. 08., változat: Panasonic VXF1
Hitelesített vásárlás
Különböző okok miatt már harmadszor használom ezt a videokamerát, és nekem megfelel. Érzékeny a nem megfelelő környezetre, de egyszer a másodperc töredékére a tengerbe esett, és a hivatalos szerviz szerint javíthatatlanná vált, azonban sok hét után, úgy tűnik, minden belülről megfelelően kiszáradt, és a kamera ismét működik. 🤣
Nagyon jó kép- és hangminőség, szuper applikációs lehetőségek, amelyeket még egy tapasztalt videóamatőr sem fog használni, intuitív kezelőszervek, jól kézreálló, kiváló dönthető kereső, 4 választható Fn gomb, elképesztő állóképek még gyenge fényviszonyok mellett is, manuális üzemmód.
Végül is, ez egy összetett elektronika, amely nem viseli jól a páratartalmat, az ütéseket vagy a sós tengeri levegőt. A mechanikus napellenző nagyszerű, de szintén hajlamos a meghibásodásra. A fényképezőgép szereti a tiszta környezetet és a kíméletes kezelést. Nem eredeti elemeket sem fogad el. Még egy dolog - van egy kis késleltetés a felvételkor, még egy kiváló minőségű SD-kártyára történő rögzítéskor is.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Prostějovflag
Értékelve: 2020. 07. 18., változat: Panasonic VXF1
Hitelesített vásárlás
Minőségi kép
UHD felvételi képesség
Számos kézi funkció
Elektronikus kereső
0 ×Jelentés
Bořek, Mladá Boleslavflag
Értékelve: 2018. 07. 23., változat: Panasonic VXF1
Hitelesített vásárlás
magas lencsevillanás 1.8
zoom
birtoklás stb.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ