Shop roku Effaclar

Vélemények: PARKER IM Professionals Vibrant Rings Flame Orange PP

Termékkatalógus
PARKER IM Professionals Vibrant Rings Flame Orange PP - Töltőtoll

Vélemények: PARKER IM Professionals Vibrant Rings Flame Orange PP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PARKER IM Professionals Vibrant Rings Flame Orange PP témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PARKER IM Professionals Vibrant Rings Flame Orange PP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PARKER IM Professionals Vibrant Rings Flame Orange PP megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 490 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2022. 10. 14., változat: PARKER IM Professionals Vibrant Rings Flame Orange PP
Hitelesített vásárlás
Az 5 csillagból 4 az Alza kissé hiányos leírása miatt. Maga a toll 5 az 5-ből. Ilyen konkrét dolgok esetében elvártam volna, hogy az Alza egy kicsit pontosabban írja le a választékot, ahogyan azt a véleményben írtam, de valószínűleg az én hibám is, hogy nem mentem el egy szaküzletbe, hogy tanácsot kérjek, kipróbáljak néhány modellt, majd hazavigyek egy megfelelő darabot. Meghoztam a döntésemet, és így magam is kifutottam az időből: ) Szerencsére nekem nem katasztrófa, egy darabig még megtartom, kipróbálok más színű utántöltőket, aztán majd meglátjuk.
Nagyon jó minőségű kivitelezés, luxus megjelenés
Azonnal ír, még akkor is, ha a toll hosszú ideig lazán hevert az asztalon.
Van egy kis súlya, ismerősnek érzi magát a kezében, amit plusznak tartok.
Nincs szükség ajándékcsomagolásra, a csomagolás önmagában már elegendő ajándékként.
Alza elmulasztotta megemlíteni (és én is elmulasztottam megemlíteni, amikor választottam), hogy van egy egész sor tipp az EF, F, M, B, B, BB-től az OB, OBB és több más tippig. A 0,7 mm-es vastagság csak az egyik jelölés, magáról a hegyről nincs szó, és ehhez a modellhez két típus áll rendelkezésre (F és M).
A kék elég gyenge szín, és gyorsabb íráskor elég világos, amit vagy lassabb írással, vagy nagyobb tollnyomással, vagy a kettő kombinációjával kell kompenzálni. Megpróbálok egy másik feketét, ahol egy világosabb vonalszín nem jelenthet problémát. Átviteli teljesítmény, ill. a színáramlás lehetne egy kicsit magasabb az én ízlésemnek megfelelően.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ