0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: Peak Design Wallet Stand - Sage

Termékkatalógus
Peak Design Wallet Stand - Sage - MagSafe tárca

Vélemények: Peak Design Wallet Stand - Sage

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Peak Design Wallet Stand - Sage témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Peak Design Wallet Stand - Sage termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Peak Design Wallet Stand - Sage megvásárlása után te is írsz értékelést.
29 290 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Martin, Humpolecflag
Értékelve: 2024. 01. 25., változat: Peak Design Wallet Stand - Redwood
Hitelesített vásárlás
Régóta szkeptikus vagyok a telefonom hátuljára szánt tárcákkal szemben, főleg a benne tárolható kártyák mennyisége miatt, de a rögzítés erőssége miatt is. Még az Apple eredeti készülék is néha leesett, amikor zsebre tettem a telefonomat. Itt, ha az eredeti Peak Design borítót is használja, nincs ilyen kockázat. A tárca úgy tapad a telefonhoz, mintha fel lenne erősítve. Ráadásul a vidám színeknek köszönhetően stílusosnak tűnik, és minőségi anyagból készült, amely nem koszolódik és könnyen tisztítható. A pénztárcámban 5 kártya + aprópénz van. Minden gond nélkül elfér, és még mindig kompaktnak tűnik a telefonon. Amikor megvettem, hezitáltam, hogy a Slim vagy a Stand változatot válasszam-e, és az utóbbi választása kifizetődött. Az állvány nagyszerű, fix csuklóval rendelkezik, így másképp is elhelyezheti. Kiváló útitárs és számomra végre az első teljes értékű helyettesítője a klasszikus pénztárcának. Mindenképpen ajánlom
Kompakt, mégis akár 7 kártya is elfér benne
Fix, állítható állványcsukló
Minőségi anyag
A Peak Design borítással kombinálva úgy marad a hátadon, mint egy szögecses
A pénztárca nem éppen olcsó, de egyébként nagyszerű.
Ha feltöltöd, akkor nagy súlyt ad a telefonhoz, de ezt figyelembe kell venned.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ