0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: PH-CJ39 WiFi

Termékkatalógus
PH-CJ39 WiFi - Központi egység

Vélemények: PH-CJ39 WiFi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PH-CJ39 WiFi témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PH-CJ39 WiFi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PH-CJ39 WiFi megvásárlása után te is írsz értékelést.
62 390 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Michal, Praha 10 - Kolovratyflag
Értékelve: 2023. 02. 22., változat: PH-CJ39 WiFi
Hitelesített vásárlás
a termék megbízhatóan működik a beállítható határok között, én HD23 termosztatikus fejekkel használom, amelyek az egyetlenek az én (meglehetősen szabványos) fűtőberendezésemen, amelyek úgy működnek, ahogy kell (Tesla és Evolveo márkákat teszteltem, és az EOB fejek voltak az egyetlenek, amelyeket nem küldtem vissza).
az alkalmazás dizájnja és UX-e - a 90-es éveket idézi, a megerősítő gombok nem a jobb oldalon vannak, a törlőgombok nem a bal oldalon, a menük a kontextustól függően változnak, így végig kell kattintani az egészet, mielőtt rájönnél, hogy mit tudnak csinálni
a helyiség- és elemnevek nem támogatják a diakritikus írásjeleket
ami számomra a legrosszabb - nem lehet a programot (vagy hosszú idő után sem jöttem rá, hogy hogyan, én az informatikában dolgozom) több napra ömlesztve beállítani, így amit hétfőre beállítottál, azt kézzel kell újra beállítanod keddre, stb. De közvetlenül a fejre is beállítható a gombokkal.
az elemek hozzáadása és kezelése jelszóval védett "admin módban" történik - mi a fenének?
Van egy elem a szobában a gyári beállításokból, amit nem tudok törölni - lásd a képernyőképet.
bár vannak alkalmazások Andorid, IOS és Microsoft Store, de nincs webes felület elérhető PC-ről (én megoldanám, hogy egy webes felületet először, és csak egy integrált böngésző minden alkalmazásban, ez lenne a menedzsment / frissítés stb. egységes és egyszerűbb. de megértem, hogy sok gyártó nem így működik)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ