Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: PHILCO PHAO 1000

Termékkatalógus
PHILCO PHAO 1000 - Fritőz

Vélemények: PHILCO PHAO 1000

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PHILCO PHAO 1000 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PHILCO PHAO 1000 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PHILCO PHAO 1000 megvásárlása után te is írsz értékelést.
70 390 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 04., változat: PHILCO PHAO 1000
Hitelesített vásárlás
Nem volt tapasztalatom a forrólevegős sütőkkel, valószínűleg ezért is lepett meg a nagyon rövid sütési idő.
Rengeteg kiegészítő felszerelés a grillezéshez stb.
Összességében maximális elégedettség, korábban is vásárolhattunk volna.
0 ×Jelentés
Martin, Brno 12flag
Értékelve: 2023. 08. 20., változat: PHILCO PHAO 1000
Hitelesített vásárlás
Az eredeti klasszikus forrólevegős sütőt gyakorlatilag csak elősütött sült krumplihoz használtuk, és sütés közben még mindig rázogatni kellett, hogy alulról ne legyen nyers, felülről pedig ne égjen meg. Ennek a fritőznek forgó dobja van, amely jól megkeveri a sült krumplit sütés közben, és valóban egyenletesen sül. A nyers burgonya sült krumpli 20-30 perc alatt készül el, a vágás vastagságától függően (mi vastagabban szeretjük). Sütés előtt a sült krumplit legalább 30percig vízben áztatom, majd 130°C-on 5percig szárítom, majd egy tálban kevés olajon megsütöm, lecsepegtetem, 1/2 dobot (kb. 2 adagot) töltök bele és 200°C-on megsütöm. Akkor igazán ropogósak, mint az olajsütő. Itt azt írják, hogy a tartály térfogata 10 l, ami egyáltalán nem igaz, ez a szám a teljes sütőtér belső térfogatára vonatkozik. A forgácskosár becsült kapacitása 2-2,5 liter. Cukkini szeletekbe csomagolt vegán sajtos spagettit készítettünk, és nagyon jól sikerült. A tűk elég rövidek, ezért személyenként 2 darabbal kell számolni, azaz 4 főre elegendő ebéd. Mivel ez a fritőz a pulton van, a használata gyerekjáték. Ezért gyors harapnivalókat készítettünk, például sült zsemlét növényi vajjal és zúzott fokhagymával, valamint szeletelt növényi sajtot. 3 lap van, és egyszerre lehet őket a sütőbe tenni, de akkor a felső lapot először be kell engedni, így 3 lépésben kell kivenni őket. A használati utasításban sehol nem olvasható, hogy a tartozékokat mosogatógépben moshatja-e, csak azt írja, hogy ne használjon súrolószert. A sütődob a sütés után eléggé piszkos, az olaj minden zugába és réseibe folyik, ami, különösen ha többször sütöd, megsül. A tisztítás nem egészen egyszerű, és hasznos lenne a dobot mosogatógépbe tenni. A lapok viszont kiváló tapadásmentes felülettel rendelkeznek, így könnyen tisztíthatók. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a fritőzzel, és sokkal többet használjuk, mint az előzőt.
prompt
forgódob sült krumplihoz
forgó nyárs tartó
jó teljesítmény
könnyen kezelhető
remek megjelenés
a sütőlemezek jó tapadásmentes felülettel rendelkeznek
Csendes, nagyon csendes az előzőhöz képest.
a sütődobot nehéz tisztítani
az utasítások csak felszínesek, pl. nem fogja megtudni, hogy a sütődob mosogatógépben mosható-e.
0 ×Jelentés
Lucie, Orlová 4flag
Értékelve: 2023. 02. 10., változat: PHILCO PHAO 1000
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyszerűen működik, nincs miért panaszkodni
Egy kicsit zajosabb
0 ×Jelentés
Lukáš, Dražiceflag
Értékelve: 2022. 08. 13., változat: PHILCO PHAO 1000
Hitelesített vásárlás
Kevesebb, mint két hónapja működik, és nem volt probléma, csak nekem úgy tűnik, hogy kisebb a repedés, mint gondoltam, és az ajtó is olyan pihe-puha, de még mindig bírja.: D
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 07. 08., változat: PHILCO PHAO 1000
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Egészséges életmód.
Zsiradék nélküli főzés.
Nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ