0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51

Termékkatalógus
Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 - Légtisztító

Vélemények: Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2024. 04. 18., változat: Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51
Hitelesített vásárlás
Azért vettem, mert a gyerekek állandóan köhögnek, így tisztább levegőnk van a lakásban. Azt találtuk, hogy a levegő tisztaságával volt, de még mindig jó, nagyon gyorsan a szobák három A-ra tisztulnak, és a tisztító átkapcsolja magát a legalacsonyabb sebességre, amely 7W-ot fogyaszt, a közepes sebesség 15W-ot fogyaszt, és a legmagasabb sebesség 50W-ot fogyaszt. Éjszakai üzemmódban az energiafogyasztás 4W-ra csökken. Elégedettek vagyunk a vásárlással, a bálákat is meg kell tisztítani stb, majd meglátjuk. Gyorsan reagál a levegő változásaira, például főzés közben.
Éjszakai üzemmódban szinte lehetetlen hallani
Alacsony fogyasztás
Nagy teljesítmény
Gyorsan eltávolítja a szagokat, például a főzésből származó szagokat.
Nehezebb lenne továbbítani, ha a másik oldalon egy lyuk lenne.
0 ×Jelentés
Libor, Mšené-lázněflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: Philips Dual Scan Series 3000i AC3059/51
Hitelesített vásárlás
Nagy elégedettséggel töltötte be a célját, a szobák levegője megtisztult, és jobban tudok lélegezni. A mobilalkalmazást még nem próbáltam ki, mert a tisztítót a szobák között mozgatom, és este kikapcsolom.
A tisztító nagyon erős még nagyobb helyiségekben is. Csak napi 1 óra maximális teljesítményen minden szobában, és úgy érzem, hogy a levegő tiszta. Az asztmám javult, jobban lélegzem.
Tetszik, hogy színesen mutatja, ha a helyiség levegője szennyezett. Eddig csak egy lila szín jelent meg, amely a tisztítás után kékre változott.
A kezelés intuitív, nincs szükség a kézikönyv elolvasására, csak próbálja ki a kijelzőn megjelenő lehetőségeket. Grafikus szimbólumok jelennek meg.
Alvó üzemmódban nagyon csendes, alig hallom. De én elsősorban a legerősebb üzemmódot használom, amely a leggyorsabban tisztít, és át tudom vinni a következő szobába.
A szűrő felhelyezése egyszerű, csak be kell helyezni és bepattintani.
Nincsenek kerekei, így ha cipelni szeretné, csak vegye fel az egészet, és vigye magával. Elég nagy, de elég könnyű.
A szűrők elég drágák, remélhetőleg legalább 1 évig kitartanak.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ