Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit

Termékkatalógus
Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit - LED izzó

Vélemények: Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit megvásárlása után te is írsz értékelést.
52 090 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Stanislav, Prievidzaflag
Értékelve: 2022. 10. 16., változat: Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit
Hitelesített vásárlás
A megjegyzések ellenére a Philips Hue alkalmazás beállításai -> a vezérlő beállításai között van lehetőség a fény idő szerinti beállítására.
Gyors reagálás
Működik az Apple home kit, és ezért is "Hei Siri"
Könnyű színhőmérséklet beállítás
Nem villog még 1%-os fényerőnél sem, ellentétben a versenytársakkal
Alacsony fogyasztás okosizzónként
Automatizálás pl: otthonról való távozáskor, alváskor vagy hazatéréskor
Ár néhány
Passzív energiafogyasztás a brdige miatt
0 ×Jelentés
Michal, Nove Město na Moravěflag
Értékelve: 2022. 03. 20., változat: Philips Hue White Ambiance 8W 1100 E27 Promo starter kit
Hitelesített vásárlás
Várakozás, késés, pontatlan funkció. A lámpáknak folyamatosan égniük kell a rendszer működéséhez, így elfelejtheti a klasszikus fali kapcsolók használatát. És ha nincs otthon állandóan bekapcsolt PC-je vagy iPadje, akkor valójában nincs otthoni központja, amely lehetővé teszi a világítás vezérlését, amint belép a házba. Így nagyobb valószínűséggel jössz valahova és vársz. Az állapot csúszik, tekered az órán a kereket és egy idő után elhalványul a lámpa, de a kijelzőn visszaugrik az állapot mintha visszaverődne. És a legrosszabb az egészben az, hogy nem lehet beállítani a fényhőmérsékletet az idő függvényében – ha a lámpa nem ég folyamatosan, ne számítson arra, hogy a lámpa más színű lesz, amikor reggel / délután / este / éjszaka bekapcsolja. Valamilyen alapszinten csak bekapcsol, és utána lehet állítani, de nem tud azonnal a kívánt állapotra világítani. A Philips jó lehet, de a Hue-nak még időre van szüksége. Körülbelül további 10 év, mire gyakorlatiassá válik.
Szépen csomagolva
Drága
Hosszú válaszok (néha akár egy percig is várni kell, hogy lássam az AppleWatch7 izzójának aktuális állapotát, és pl. kikapcsolni)
A funkció nem egyezik a Hue körüli árral és felhajtással
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ