Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Philips TAA3206BK

Termékkatalógus
Philips TAA3206BK - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Philips TAA3206BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips TAA3206BK témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips TAA3206BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips TAA3206BK megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Kolínflag
Értékelve: 2021. 12. 16., változat: Philips TAA3206BK
Hitelesített vásárlás
Ergonómia, tökéletesen illeszkedik a fülbe (nekem)
Nagyszerű sportoláshoz, látásvédelemhez is
Nem vágnak el a környezetedtől.
Ezek nem fülhallgatók
Alkalmanként a szilikonvégek leválnak a fejhallgatóról, amikor kiveszik a zsebből, fülből: -), óvatosnak kell lenned, könnyen elveszítheted őket, és azt hiszem, nem lehet megvenni őket.
Határozottan az ultrahangos beépített női hang, amely minden információt közöl - be, kikapcsolás, akkumulátor - semmiképpen ne használja lefekvéskor.
és nem kívánom senkinek, hogy megtapasztalja, amikor az akkumulátor lemerül, a nő aztán percenként üvölt a fülébe, ami alacsony akkumulátorszintnél használhatatlanná teszi.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ