Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Philips TAT1207YL sárga

Termékkatalógus
Philips TAT1207YL sárga - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: Philips TAT1207YL sárga

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips TAT1207YL sárga témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips TAT1207YL sárga termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips TAT1207YL sárga megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Ostrava - Porubaflag
Értékelve: 2023. 10. 07., változat: Philips TAT1207YL sárga
Hitelesített vásárlás
Egyáltalán nem ajánlom, hogy megvásárolja ezeket a fejhallgatókat. Ha kezdő hallgató vagy, akkor elégedett/izgatott lehetsz, de ha már van némi tapasztalatod a vezeték nélküli fejhallgatókkal, akkor inkább csalódást okoz. 1- Maga a fejhallgató valamiféle olcsó műanyag benyomását kelti, akár a fülébe próbálja betömni, akár a dobozba tömni (tényleg meg kell próbálnia szó szerint betömni a dobozba), így "tapintásra" ezek a fejhallgatók olcsónak érzik magukat. De a doboz gyönyörű 2 - A fejhallgató nem illeszkedik 100% -ban a dobozba sajnos nincs nagyobb csalódás, mint amikor a fejhallgató automatikus töltésére számítasz, és végül rájössz, hogy a fejhallgató nem töltődik fel, miután betetted a töltőállomásba(dobozba). Ezzel a félelemmel a fejhallgatót minden egyes behelyezéskor (töltéskor) nagyobb erővel kell belenyomnia, és valóban meg kell győződnie arról, hogy a fejhallgató "befér" a dobozba. 3 - A fejhallgató nem illeszkedik 100%-ban a fülbe (egyéni tapasztalat) ez valószínűleg a "dugók" (gumifülkék - lásd az 1. összehasonlító ábrát) rendkívül finom (vékony) megmunkálásából adódik. A finomság rovására, a három mellékelt/csere "dugó" közül egy sem ragad a fülben. Ebben az esetben két lehetőség van: a)elégedett lehet azzal, amit a gyártó itt készített Önnek (pl. vékony dugók) b) cserélje ki a dugókat más dugókra (ha van néhány régi fejhallgatóból stb. megmaradt dugó). - lásd a 2. ábra példáját), miközben egyáltalán nincs esélye arra, hogy a fejhallgatót a dobozba "gyömöszölje", nemhogy feltöltse. Csak szerencsésnek kell lenned, ha otthon vannak olyan dugók, amelyek "beférnek" a dobozba, különben minden alkalommal ki kell venned őket, amikor beteszed a dobozba! (Ebben az esetben nyugodt idegeket kívánok: ) ) Nem ajánlom ezeket a fejhallgatókat "aktív" sportoláshoz, hacsak nem érdekel, hogy a fejhallgató mindig a füledben legyen, és ne essen ki valahol útközben(ez a tapasztalat egyéni lehet! ) Reméltem, hogy a Philips márka kellemes meglepetést okoz, és nem okoz csalódást, mint ez. Ha tudok ajánlani egy tisztességes alternatívát, ezek a fejhallgatók nagyon meglepett engem az árhoz képest.<výkon https://www.alza.cz/jvc-ha-a5t-bn-e-d6816547. htm Přeji mnoho zdarů!
Szép doboz
a hang jobb átmérőjű
nincs hangerőszabályozás a fejhallgatón keresztül - csak a készüléken keresztül
gyenge mikrofon
rövid töltőkábel
nem illeszkedik 100%-ban a dobozba
nem illeszkedik 100%-ban a fülbe
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 4 - Modřanyflag
Értékelve: 2023. 05. 06., változat: Philips TAT1207YL sárga
Hitelesített vásárlás
A hangzáson még finomítani kell. Például az apl. A Spotify hosszú időt vesz igénybe az egyes equalizer-beállítások összehasonlítása vagy egy alkalmazás letöltése csak az EQ-beállításokhoz.
Jól illeszkedik a fülbe.
USB-C töltés.
Hosszú akkumulátor-üzemidő.
Ára.
A töltőház kevesebb mint 10 nap után lehámlott és elvesztette a színét.
Nagyon "túlbasszusozott" hangzás. Gyengébb magassági olvashatóság
0 ×Jelentés
Jakub, Kostelec nad Labemflag
Értékelve: 2022. 08. 12., változat: Philips TAT1207YL sárga
Hitelesített vásárlás
Szép
Jól illeszkednek a fülbe
Kellemes rendszerhangokat adnak ki
A fejhallgatón keresztül nem lehet szabályozni a hangerőt. Tehát ha olyasmihez szeretné csatlakoztatni őket, ami nem tudja magát a hangerőt szabályozni, akkor ne is vegye meg
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ