Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Philips TAW6505/10

Termékkatalógus
Philips TAW6505/10 - Hangszóró

Vélemények: Philips TAW6505/10

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips TAW6505/10 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips TAW6505/10 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips TAW6505/10 megvásárlása után te is írsz értékelést.
119 990 Ft 79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Michal, Prahaflag
Értékelve: 2022. 01. 26., változat: Philips TAW6505/10
Hitelesített vásárlás
Csábító volt az 1+1 ingyenes ajánlat. Sajnos csak egy szakmai véleményt olvastam, ami lelkesnek tűnt, de nem gondoltam, hogy megnézem a legnagyobb webáruház véleményeit, amíg nem kezdtem el komoly problémákkal küzdeni. Több száz véleményből kiderül, hogy a hardver, ha az embereknek sikerül működésre bírniuk, nagyszerű, de a szoftver, ami ma már nem kevésbé fontos, a teljes használhatatlanságig elrontja az egészet. Sokkal, de sokkal többet vártam a Philips-től.
Nagyszerűen szól, amikor játszik
PC-vel (high-end gép, wifi 6) kb. öt másodperc késés a kép és a hang között, ugyanez a helyzet mobilon (samsung galaxy note 20 Ultra)
Mobilon keresztül történő zenelejátszáskor a képernyőnek világítania kell, különben a zene egy idő után leáll, és csak a speciális Philips Sound alkalmazásból lehet lejátszani, de szerencsére van olyan opció, amivel a kijelzőt világításra lehet kényszeríteni, mert a gyártó tud a problémáról - de használhatatlan az akkumulátor. Nem minden streaming szolgáltatás (pl. YT Music és mások) - ez a wifin keresztül történő zenehallgatásra vonatkozik, a gyenge minőség bluetooth-on keresztül is átvihető.
Ha két vagy több hangszórót szeretne összekapcsolni, 15 dollárt kell fizetnie a PlayFi alkalmazás pro verziójáért, ez nem probléma, de meg kell említeni. A licenckód nem érkezik automatikusan a fizetés után, azt e-mailben kell kérnie a PlayFi ügyfélszolgálattól.
Egyes dalok egyáltalán nem játszanak le, úgy játszanak le, mintha üres lenne, hang nélkül, gyakran a zene a dal közepén magától kezd el játszani, vagy éppen ellenkezőleg, leáll a lejátszás és némán játszik.
A kezdeti beállítás a hivatalos alkalmazáson keresztül körülbelül 20 percet vesz igénybe egy technikailag képzett személy számára, ami nem lenne olyan nagy probléma, ha minden működne, de ez csak növeli a negatív összképet.
Azonnal frissítettem a repro firmware-t a legújabb verzióra, ezek mind a frissítés utáni problémák - a kézikönyv szerint néhány alapvető funkció nem fog futni a frissítés nélkül.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ