Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Polk Audio MagniFi Max AX SR

Termékkatalógus
Polk Audio MagniFi Max AX SR - SoundBar

Vélemények: Polk Audio MagniFi Max AX SR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Polk Audio MagniFi Max AX SR témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Polk Audio MagniFi Max AX SR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Polk Audio MagniFi Max AX SR megvásárlása után te is írsz értékelést.
299 990 Ft
Raktáron 2 db

Felhasználói vélemények

Michal, Kladno - Rozdělovflag
Értékelve: 2024. 02. 18., változat: Polk Audio MagniFi Max AX SR
Hitelesített vásárlás
Az első édes érzés rögtön az átvétel után. A súlya több volt, mint amire számítottam. Elismerem, hogy nem voltam lenyűgözve a fotók megjelenésétől, de inkább a pénzügyi korlát, a vélemények és a funkciók alapján választottam. A dobozból kivéve látható, hogy minden kiváló minőségű. A valóságban sokkal jobb, mint a fotókon. Miután bedugtam és kipróbáltam a Dolby Atmos-t, nagy meglepetés ért - a hangzás tényleg csodálatos (nincs nagy hallásom), de a film tényleg olyan, mint egy film. Az egyetlen hátrányt a surround hangszórók tápegységében látom - a mellékelt fekete színű adapter elég nagy, és határozottan jobb lenne, ha pl. USB-C tápegység (a kábel hossza és színe megváltoztatható).
Gyönyörű, kiegyensúlyozott hangzás
Hangkivételi lehetőség
Nagyszerű feszes basszus
Airplay
Megjelenés és kivitelezés - sokkal jobban néz ki, mint a fotókon
A surround hangszórók tápellátása.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ