Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Prestigio CLICK & TOUCH (UK)

Termékkatalógus
Prestigio CLICK & TOUCH (UK) - Billentyűzet

Vélemények: Prestigio CLICK & TOUCH (UK)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Prestigio CLICK & TOUCH (UK) témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Prestigio CLICK & TOUCH (UK) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Prestigio CLICK & TOUCH (UK) megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ludvík, Staňkoviceflag
Értékelve: 2020. 09. 29., változat: Prestigio CLICK & TOUCH (UK)
Hitelesített vásárlás
Billentyűzet és touchpad egyben
Több eszköz vezérlése egy helyről, sok helyet takarít meg az íróasztalomon.
Tökéletesen működik Windowson, OSX-en, iPaden. Multitouch, hangerőszabályozás, billentyűzetbeállítások minden egyes csatlakozási csatornához külön-külön
Úgy tűnik, hogy a frissítési funkció nem csak a show (a legutóbbi frissítésben a vezérlők javultak, 4 ujj gesztusok, csak a macbook billentyűzetét érhetem el ujjlenyomatra).
Kulcsnyomtatás Windows és Mac operációs rendszerekhez egyaránt
Valószínűleg az egyetlen és jól működő megoldás arra a problémámra, hogy hogyan oldjam meg a helyet a munkapadomon, ahol két ntb-t és egy ipad-et (programozó) használok, tökéletes csatlakoztathatóság. Az érintőpad vezérlése nem olyan pontos, mint a macbook touchpad, de ez 2in1 eszközöknél technikailag nem is lehetséges, és a különbség nem is olyan nagy, nagyon hamar megszoktam ezt a billentyűzetet. De nem lesz alkalmas a grafikusok számára.
az akkumulátor élettartama nem dicsőséges, de ez nem zavar engem, még mindig csatlakoztatva van a monitorban lévő USB hubhoz
Nincs cseh nyomtatású változat, de nem bánom.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ