Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Proscenic M8 PRO

Termékkatalógus
Proscenic M8 PRO - Robotporszívó

Vélemények: Proscenic M8 PRO

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Proscenic M8 PRO témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Proscenic M8 PRO termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Proscenic M8 PRO megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ondřej, Loučkyflag
Értékelve: 2022. 08. 12., változat: Proscenic M8 PRO
Hitelesített vásárlás
Tökéletes kivitelezés! Ami a felhasznált anyagokat illeti, a TOP. A dokkoló párosítás után tökéletesen működik, a táska körülbelül 3 hónapig bírja (kb. napi 1-2 alkalommal porszívózás és felmosás). Egy 80 méteres lakás egy farkaskutyával. Az akkumulátor túlméretezett. Egy feltöltéssel valószínűleg meg tudna tisztítani egy boeing737 kifutóját! Pont megfelelő méretű portartály. A víz lehetne egy kicsit terjedelmesebb! A számítógépes laikusok számára “talán“ probléma van a mobilalkalmazás “Jelit“-vel való szinkronizálásával! Számomra egy korrekt porszívó ésszerű pénzért! Abban az árkategóriában (és 11 tonnáig lőöm. ) dokkolóval nem lesz jobb választás.
Kialakítás
Mopping
Kiegészítők
Akkumulátor mérete
Orientáció
Elég zajos
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Dana, Libčice nad Vltavouflag
Értékelve: 2022. 05. 23., változat: Proscenic M8 PRO
Hitelesített vásárlás
Eddig jól működik
rosszabb alkalmazások
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jan, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 01. 15., változat: Proscenic M8 PRO
Hitelesített vásárlás
felülmúlta az elvárásaimat
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 25., változat: Proscenic M8 PRO
Hitelesített vásárlás
Az első nap után el kell ismernem, hogy a porszívó nagyszerűen működik, a lézeres navigációnak köszönhetően tökéletesen tájékozódik, az állomásra való visszavezetés képessége igazán lenyűgöző.
Az alkalmazás nagyszerű, tiszta.
Még semmi.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2021. 12. 23., változat: Proscenic M8 PRO
Hitelesített vásárlás
Két hónap használat után sikerült teljesen kiismerni. Minél többet használjuk, annál jobban ismeri fel a környezetét és navigál okosabban. Nagyon jó, ajánlott termék.
Ár /érték arányban a legjobbak egyike. Kényelmes, alapos (dupla takarítással főleg), jól navigál, és nagyon ritkán akad el. Olyankor is újraindítva sikeresen kimászik az elakadt kelyzetből.
A szoftveren lehetne még javítani. Gyakran nem menti el a no go, vagy no mop zónákat.
0 ×Jelentés
Jiří, Vinařiceflag
Értékelve: 2021. 12. 12., változat: Proscenic M8 PRO
Hitelesített vásárlás
A porszívó a dobozból kivéve azonnal készen áll a takarításra, és ezt nagyon jól teszi, tökéletesen navigál a térben, és tökéletesen lemásolja az akadályokat, még akkor is, ha apró tárgyakat, például papucsot lehet elé tolni. A szívóteljesítmény még közepes üzemmódban is elégséges. a porszívón található gombokkal, a mellékelt távirányítóval és lehetőleg az alkalmazáson keresztül is vezérelhető. De itt kezdődik az első mínusz. Az alkalmazás használatához először regisztrálnia kell. Azonban minden regisztrációs kísérlet http400 hibát eredményezett. Csak a fórumokon való keresgélés után találtam meg azt a tanácsot, hogy a regisztráció csak akkor fejeződik be sikeresen, ha a telefont AJ-re kapcsolod. akkor a regisztráció megtörtént, és beállíthatja a z5 CZ-t. A párosítás és a beállítás után már csehül beszél, de az alkalmazásban lévő vezérlés kicsit nehézkes, eltart egy darabig, amíg rájön, hol, hogyan és mit kell helyesen beállítani. ezután minden rendben működik. A felmosóvíz utántöltésén, a felmosórongy tiszta felmosórongyra cserélésén és az alapban lévő zsák időnkénti cseréjén kívül semmi mással nem kell foglalkoznia. A porszívót a magasabb zajszint és a hülye regisztrációs kérelem ellenére is bátran ajánlom. Úgy gondolom, hogy a karácsony előtti 20% -kal együtt ez egy nagyszerű választás nagyon kedvező áron.
Kifogástalan tájékozódás a térben
jó szívóteljesítmény
részletes térképek az alkalmazásban online tisztítási státusszal
alap nagy hulladékgyűjtő zsákkal
porszívó és alkalmazás beszél csehül
2 cm-es küszöb átlépése
Ár
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ