Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Pure Elan Connect+ Charcoal

Termékkatalógus
Pure Elan Connect+ Charcoal - Rádió

Vélemények: Pure Elan Connect+ Charcoal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Pure Elan Connect+ Charcoal témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Pure Elan Connect+ Charcoal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Pure Elan Connect+ Charcoal megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Július, Bratislavaflag
Értékelve: 2022. 01. 27., változat: Pure Elan Connect+ Charcoal
Hitelesített vásárlás
Eredetileg a "TechniSat TECHNIRADIO 6 S IR fekete" készüléket vásároltam az Alza-n, de összességében nem voltam vele elégedett. (Az Alza gond nélkül visszavette, és visszatérítette a pénzemet) Hosszas keresgélés után ezt a lehetőséget választottam, és nem bántam meg. Nem tudom, hogyan működik a DAB+ és az FM, mert nem hallgatok SK rádiókat. Vettem, mert a nettó rádiók és ezek kezeli mind hangzásilag és sebességben betöltött nagy! Ajánlom
Tisztességes hangzás
Az equalizer korszerűsítésének lehetősége
Ludness az erősebb basszusért
Kellemes design
Színes kijelző
Több ezer internetes rádió
Ez messze van a hifi hangzástól, de egy ilyen kis dobozhoz képest nagyon tisztességesen hangzik.
Az akkumulátorok nagyon sokáig tartanak (4xAA) Az Alza "Energizer AA/HR6 2000mAh Power Plus" Az egész nap játszik, és még mindig teljes állapotot mutat!
Semmi
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ