AP+ slevy v app 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: QCY QT18 White

Termékkatalógus
QCY QT18 White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató

Vélemények: QCY QT18 White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) QCY QT18 White témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) QCY QT18 White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) QCY QT18 White megvásárlása után te is írsz értékelést.
16 590 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Chlum u Třeboněflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: QCY QT18 White
Hitelesített vásárlás
Qualcomm QCC3050 chipset (Snapdragon hang).
Köszönhetően a Snapdragon hang kiváló hang, még jobb, mint az intenzitás cliq (ezek a QCC3040 chipset, így egy generációval gyengébb).
Remekül működik a POCO F3-mal.
A dobozt az aliexpressen is tokkal együtt árulják, amit a legtöbb fejhallgatóval nem is látni.
Ár (én 400,-ért vettem őket csomagolatlanul.)
Snapdragon hanggal úgy szólnak, mint a 2000kč fejhallgatók !
A Snapdragon hang magától bekapcsol, ha Snapdragon 870+ processzorod van, ezt onnan tudhatod, hogy ha bluetooth-on keresztül csatlakoztatod a fejhallgatót, akkor a QCY - T18 név mellett aptX Adaptive lesz felírva. (ez azt jelenti, hogy a snapdragon hang aktív)
Jobb telefonra és snapdragon 870+ processzorra van szükséged ahhoz, hogy a snapdragon hang működjön. (nélküle úgy hangzik, mint egy 500kč-es fejhallgató), tehát nem sokat.
Szar app, örültem, hogy végre 2h után csatlakoztattam a fejhallgatót az apphoz, csak a gesztusokat akartam beállítani, mint az intenzitás cliq fejhallgató, aztán eltávolítottam az appot és ahh soha többé.
0 ×Jelentés
Karel, Boskoviceflag
Értékelve: 2024. 01. 06., változat: QCY QT18 White
Hitelesített vásárlás
Tehát kb. 500Kč-nak megfelelne, többnek már nem annyira.
nem túl jó app, néha megjeleníti a kínai nyelvű üzeneteket, az átlagosnál gyengébb hangot ad ki a fülemből, amikor sokáig lovagolok az edzőn (de nem csak ezekkel).
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ