Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: QNAP TS-231P3-4G

Termékkatalógus
QNAP TS-231P3-4G - NAS

Vélemények: QNAP TS-231P3-4G

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) QNAP TS-231P3-4G témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) QNAP TS-231P3-4G termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) QNAP TS-231P3-4G megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vít, Ostrava - Porubaflag
Értékelve: 2023. 02. 27., változat: QNAP TS-231P3-4G
Hitelesített vásárlás
Határozottan ez az eszköz nem intuitív és egyszerű beállítani egy "otthoni NASU". A kézikönyvet egyáltalán nem mellékelik, és klasszikus keresést kell végeznie a fórumukon. Szerencsére cseh nyelven is elérhető. Sajnos a kézikönyv sem tesz hozzá sokat az információértékhez, mert alapvetően csak lefordítja az online útmutatóban leírtakat, de nem magyarázza el, hogy miért kell ezt beállítani, és hogy konkrétan mire való ez a funkció, és mi a célja stb. Az alapvető beállítás a lemezek csatlakoztatásától a tömbök létrehozásáig körülbelül 2 órát vesz igénybe. Rendkívül kifinomult segédprogramokat kínálnak, amelyek sokat segíthetnek. Egyébként nagyon zavar, hogy ez a NAS csak manuális adatmentésre használható a lemezre és annak munkájára. Hacsak nem helyezem át egy másik webes szolgáltatásra. De a HyperV-n vagy a VMWare-en keresztül nem lehet semmit sem menteni, nemhogy bármit létrehozni, és ez nagyon kiábrándító volt. Pénzkidobás az én konkrét feladatomra. Egy igazán primitív lemeztömböt kellett volna beszereznem, és valószínűleg jobban jártam volna. Az én tippem. Nagyon nagy elvárásaim voltak ezzel a termékkel szemben.
Kifinomult felhasználói felület nagyon világos szinten
Számtalan beállítás a hálózati és rendszerfunkciókhoz (speciális funkciók Apple PC, Windows, Linux számára)
Tartományvezérlő, abszolút ellenőrzés a felhasználók és a mappákhoz való hozzáférésük felett. A DNS tartalmazza.
2.5Gb hálózati kapcsolat (de nem túl jól megoldott)
A virtualizációs megoldások mérsékelt támogatása
Virtuális hálózat és annak teljes beállítása
Egy csomó támogató alkalmazás már szerepel a vezérlőpultban
Ransomware adatvédelem
FTP, Telnet, SSH protokoll és így tovább.
Raid1, 0 és anélkül is működik!
A felhasználói felület világos, de néhány rész eléggé zavaros, néhány részről hiányzik legalább egy kis segítség, vagy a segítség egyáltalán nem mond semmit.
Treshold funkció hálózati tömbökön - nem értettem a lényeget. Ez csak sikoltozik a riasztás
A tartományvezérlő működik, de nem értem, mi értelme van otthoni környezetben használni, amikor a routerben erre a vezérlőre átírt DNS rekord egyáltalán nem működik. Redundancia
A 2,5 Gb-os kiegészítő kapcsolat nagyszerű, csakhogy párhuzamosan tervezték az 1 Gb-os hálózattal, amely felébreszti a meghajtókat, amikor "hívják" őket a hálózatról. Így ha a NAS alvó üzemmódba kerül, a másik hálózatról nem lehet hozzáférni a lemezekhez. Az alvó funkciót teljesen ki kell kapcsolni - vagy inkább. energiatakarékos üzemmód.
Abszolút nem működik a Hyper-V Manager Windows 10 Pro és Windows Server 2019 alatt.A NAS nem engedi, hogy a rendszerfelhasználó HyperV használatával hozzáférjen a lemeztömbhöz egy PC-ről. Tehát nem lehet VMH-t feltölteni vagy exportálni ebbe a mezőbe. És egyelőre nem lehet megkerülni. Az ügyfélszolgálat hallgat, és egy csomó ilyen lekérdezés teljesen észrevétlenül fekszik a fórumokon.
Túlbonyolított biztonsági és felhasználói felület, a dolgok felét úgyis át kell kapcsolni ahhoz, hogy az otthoni hálózaton működjön. És a vállalat számára ez egy különleges prasopes.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ