Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus

Termékkatalógus
Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus - Trimmelő

Vélemények: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Hlubočanyflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
jól vág
0 ×Jelentés
Jaromír, Petřvaldflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus
Hitelesített vásárlás
ár-teljesítmény arány
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 12 - Modřanyflag
Értékelve: 2023. 02. 21., változat: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus
Hitelesített vásárlás
Teljesen működésképtelen, még teljes feltöltés után sem működik a magasabb sebesség (turbó), és mindkét sebességfokozat ugyanaz. A gép nagyon lassan működik, és szinte nem vágja a rövidebb hajhosszúságokat.
3 hónap használat után elkezdett elakadni, még 3-4 mm-es haj vágásakor is.
0 ×Jelentés
Vásárló, Maglódflag
Értékelve: 2022. 12. 30., változat: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus
Hitelesített vásárlás
Sokadik hajnyírónk, eddig Philipseket vettünk, gondoltam kipróbálom. Kár volt, a legrosszabb hajnyíró amit valaha kézben tartottam. Akkuról egy vicc. 75 percig a normál fokozaton se megy, ami mondjuk elég pihe szőrök vágására, a második fokozaton kb 10perc után erőtlenedik. Állandóan hálózatról kell használni. Az is már meglepett, hogy adnak hozzá olajat. Kell is, mert anélkül 5perc után, olajjal csak 10perc után lesz elviselhetetlenül forró a penge. A fésű karcolja a fejet, durván. A hossz állítás borzalom azzal a billenő nyomó mechanizmussal, kínszenvedés beállítani a kért hosszot. A haj beragad a fésű feltétbe, és csak kipiszkálni lehet onnan, így a hajnyírás kétszer annyi idő mint egy normális hajnyíróval. Ha leveszed a fésűt, nehéz visszatenni. Ha a fésűvel minimum hosszon vágsz, 2mm azt hiszem, akkor a fésű két széle karmolja a fejed, középen meg kilóg néha a penge, és belevág egy csíkot a hajadba. A doboz egyszerhasználatos, nem lehet eltenni benne a hajnyírót, így az előző philips hajnyíró dobozában tároljuk, abban egy papírtálca volt a nyírónak, ebben egy széthajtogatós és kidobós lap volt a csomagolás. Tömören: hulladék minőség, ergonómia elégtelen. Soha többet nem venném meg, de az se kizárt, kidobom és veszek mást. ui: ez több hónap használat tapasztalata, nem hirtelen felindulás :)
halk
gyenge akkuról
folyamatosan olajozni kell
hossz állítás rémes
a fésű karcol
körülményes tárolás és használat
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 5 - Stodůlkyflag
Értékelve: 2022. 12. 11., változat: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus
Hitelesített vásárlás
Ára
nagyszámú állítható hosszúság
egyenlőtlen vágási hosszúság a nagyobb hosszúságokhoz kb. 28 mm-től kezdődően
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest - XII. kerületflag
Értékelve: 2022. 12. 06., változat: Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus
Hitelesített vásárlás
A készülék jól felépített, masszív szerkezet. A kések élesek, tetszik a két sebességfokozat. Az akku jól bírja a használatot. A kényelem és használhatóság borzasztó. A fésű két részből áll, a végek nagyon hegyesek, mindkét vége nagyon karcolja a fejbőrt. A fésűbe beszorul a haj, le kell szedni, ha ki akarom szedni a levágott hajat. A fésű beállításához használt gomb használata körülményes, nehéz. A fokozatok közötti állítás nagyon rövid, könnyű rossz helyre állítani a fésű visszahelyezése után. A hosszú fésű miatt nehéz érzékelni, látni, hogy merre vágom a hajat. Nem venném meg többet ezt a hajvágót.
Erős motor
Masszív szerkezet
Éles kések
Kényelem
Használhatóság
Beállítás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ