Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: REMOSKA D52/10 4l Dua

Termékkatalógus
REMOSKA D52/10 4l Dua - Elektromos edény

Vélemények: REMOSKA D52/10 4l Dua

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) REMOSKA D52/10 4l Dua témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) REMOSKA D52/10 4l Dua termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) REMOSKA D52/10 4l Dua megvásárlása után te is írsz értékelést.
51 190 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vlastimil, Opavaflag
Értékelve: 2024. 04. 07., változat: REMOSKA D52/10 4l Dua
Hitelesített vásárlás
Rozsdamentes acél tál, végül
még semmi, talán a jövőben egy rozsdamentes acélfedél, hogy megszabaduljunk a teflontól.
0 ×Jelentés
Martin, Libčice nad Vltavouflag
Értékelve: 2023. 12. 06., változat: REMOSKA D52/10 4l Dua
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés, egyszerű működés, gazdaságos sütés. Nagyanyámnak és anyámnak is volt, és még ma is nagyszerű dolog.
0 ×Jelentés
Josef, Humpolecflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: REMOSKA D52/10 4l Dua
Hitelesített vásárlás
Kiváló termék, amely sok energiát és időt takarít meg. Körülbelül egy hete van meg ez a Remoska, és kétszer sütöttem benne. Az eredmény mindig ugyanaz volt = gyönyörűen átsült, szaftos csirke, ropogós, aranybarnára sült héjjal. Inspirációként bemutatom ezt az egyszerű receptet: 1. - A csirkét (kb. 2 kg) felnegyedelem, hideg folyóvíz alatt megmosom, hagyom lecsepegni, mindkét oldalát rendesen megsózom és borsozom, majd szobahőmérsékleten 1-2 órát pihentetem. 2. - Sütés előtt 10 dkg vajat egy edénybe teszek, felöntöm kb. 5 dcl vízzel, lefedem a csomagban található fedővel, és az edényt a tűzhelyen vagy indukciós tűzhelyen felmelegítem. 3. - A csirkedarabokat bőrös felükkel lefelé azonnal a forró serpenyő aljára helyezem, ráhelyezem a sütőfedelet, és 45 percig sütöm. Ezután a negyedeket bőrös oldalukkal felfelé fordítom, és további 30 percig sütöm, anélkül, hogy megkenegetném vagy megpirítanám. Az így főzött csirke nemcsak galuskával és káposztával, burgonyával, kenyérrel és uborkával stb. ízletes, hanem a maradékból kiváló rizottó készíthető, a maradék húsleves pedig levesekhez, mártásokhoz és rizottóhoz adható. Jó étvágyat kívánok.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ