Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: RETLUX RSH 201, FR 16A

Termékkatalógus
RETLUX RSH 201, FR 16A - Okos konnektor

Vélemények: RETLUX RSH 201, FR 16A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) RETLUX RSH 201, FR 16A témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) RETLUX RSH 201, FR 16A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) RETLUX RSH 201, FR 16A megvásárlása után te is írsz értékelést.
6 490 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

René, Praha 5 - Hlubočepyflag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: RETLUX RSH 201, FR 16A
Hitelesített vásárlás
egyszerű működés
0 ×Jelentés
Miloš, Praha 8 - Střížkovflag
Értékelve: 2024. 05. 04., változat: RETLUX RSH 201, FR 16A
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az okostelefonján lévő alkalmazáshoz csatlakoztatva ez az aljzat egy igazán intelligens kapcsolóórává válik, amelyet a világ másik feléről is vezérelhet és programozhat. Ekkor az oldalsó LED jelzi a ki/bekapcsolt állapotot. Bármilyen készüléket képes vezérelni 16A terhelésig.
könnyen programozható forgó óra
telefonos vezérlés bárhonnan
a leadott teljesítményt méri
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 14., változat: RETLUX RSH 201, FR 16A
Hitelesített vásárlás
Az aljzat nagyszerű. Tetszik, hogy kicsi, nincs nagy bago, amely blokkolja a hosszabbító más aljzatát. Kipróbáltam egy 3,5 kW-os egyenáramú fűtőtesttel, és az aljzat még egy ilyen áramfogyasztó készüléket is gond nélkül kapcsol. Egy 3D nyomtatóhoz fogom használni. Az aljzaton van egy gomb, így az alkalmazás nélkül is működtethető. A gomb azonban kikapcsolható is, például a gyermekek számára. De ami a legjobban tetszik, az a nagyszerű kezelőfelület az alkalmazásban. Minden világos és logikus, és semmi lényeges nem hiányzik. Megmutatja az aktuális fogyasztást - így okos mérőként is használható. A fogyasztási előzmények tárolásának maximális hosszáról akartam érdeklődni, ezért felhívtam a RETLUX ügyfélszolgálatot, és szent csoda - egy "élő emberrel" beszéltem, aki tanácsot adott! Ajánlom a terméket, különösen a vezérlés máshol van, mint a legtöbb más intelligens aljzat. Kár, hogy nem támogatja az 5GHz-es hálózatokat, de nem bánom.
kis méret - több aljzat fér el egymás mellett a hosszabbítóban
nagyszerű és világos kezelőfelület
A fogyasztás mérése
Egyszerű üzembe helyezés
CZ szabványos aljzatok
Akár 16A áramot is kapcsol (általam tesztelve)
kihúzza a nulla kapcsolót, mint a legtöbb intelligens aljzat a piacon
Csak 2,4 GHz-es wifi hálózatokat támogat
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 27., változat: RETLUX RSH 201, FR 16A
Hitelesített vásárlás
Érdekes, hogy az aljzatnak két MAC-címe van a Wi-Fi elérésekor, az egyiket a regisztrációhoz, a másikat a normál működéshez használják - csak emlékeztetőül, ha valaki tűzfalat engedélyez a routerén, akkor mindkét MAC-címre kivételt kell tennie. A Wi-Fi-nek 2,4 GHz-esnek kell lennie, és a telefonnak, amelyhez az aljzat BlueTooth-on keresztül csatlakozik, a párosításkor ugyanazon a Wi-Fi-n kell lennie. Később a telefon átkapcsolható bármelyik Wi-Fi vagy LTE hálózatra, így bárhonnan vezérelhető. A Retluxnak van egy nagyszerű alkalmazása, amely megmutatja mind a pillanatnyi (kb. 30 másodpercenként 1x) fogyasztást, mind a fogyasztási előzményeket a napra, hónapra stb. vonatkozóan. Időzítővel és ciklerezővel rendelkezik. Egyszerűen csak nincs Apple Watch alkalmazás, de ezt megkerülheti az Apple Watch által támogatott általános Tuya alkalmazáson keresztül történő párosítással. Összességében elégedett vagyok. Levonok egy csillagot a felbontott nulláért.
Apró, talán a legkisebb IoT aljzat, amit valaha láttam.
Kis méretének köszönhetően nem foglalja el az egész dupla fiókot.
A nullát nyitja meg és nem a fázist, ezt nem értem. Problémát okoz egyes LED-láncoknál, amelyek akkor is világítanak, ha a foglalat ki van kapcsolva, és ez csak azért van, mert a foglalat a nullátmenetet és nem a fázist kapcsolja le. De az elektromos készülékek esetében ez nem számít.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ