Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: RODE Complete Studio Kit

Termékkatalógus
RODE Complete Studio Kit - Hangfelvevő készlet

Vélemények: RODE Complete Studio Kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) RODE Complete Studio Kit témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) RODE Complete Studio Kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) RODE Complete Studio Kit megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 12., változat: RODE Complete Studio Kit
Hitelesített vásárlás
Visszaadom a mikrofont, mert rájöttem, hogy egy olyan embernek, aki csak néha-néha akar felvenni valamit, olcsóbb egy-két órára kibérelni egy normális hangstúdióban, ahol profik vannak, mint otthon játszani vele az egészet.
remek hangminőség
inkább hobbi-, mint professzionális munkára tervezték.
a telepítés nagyon egyszerű, köszönhetően a mellékelt képi kézikönyvnek is, amit rendkívül nagyra értékelek.
A mikrofon valóban nagyon érzékeny, ezért a felvételhez olyan helyiségekre lesz szüksége, ahol a külső hangokat ki kell küszöbölni.
A Rode azt hirdeti, hogy ennek a Studio Kitnek sziszegés- és zajmentes hatást kell biztosítania a felvételen. de ezt a hatást még akkor sem tudtam elérni, amikor az interneten különböző útmutatókat néztem, és egy maximálisan csendes szobában.
Ez egy olyan alapvető, alapvető dolog, de a jó hangminőség eléréséhez szükség van némi hangtechnikai tudásra, és természetesen több berendezésre is szükség van ahhoz, hogy az egész jól működjön.
Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, mert a youtube-on ezt a mikrofont rengetegen véleményezik, jót és rosszat egyaránt, de úgy gondolom, hogy a jó vélemények abból állnak, hogy további kiegészítőkkel lehet tisztán és szépen működtetni, a rossz vélemények pedig olyan emberektől származnak, mint én, akik csak ebben az alapváltozatban próbálták ki, amely egy stúdió készletdobozt kínál.
0 ×Jelentés
AGRICO s.r.o Třeboň, Třeboňflag
Értékelve: 2022. 09. 29., változat: RODE Complete Studio Kit
Hitelesített vásárlás
Rode minőség
Csúcskategóriás stúdiómikrofon
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2021. 07. 10., változat: RODE Complete Studio Kit
Hitelesített vásárlás
OK
Ideális esetben
0
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ