Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: RODE M5 Matched Pair

Termékkatalógus
RODE M5 Matched Pair - Mikrofon

Vélemények: RODE M5 Matched Pair

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) RODE M5 Matched Pair témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) RODE M5 Matched Pair termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) RODE M5 Matched Pair megvásárlása után te is írsz értékelést.
69 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db

Felhasználói vélemények

Montessori školy Andílek - mateřská škola a základní škola, o.p.s., Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: RODE M5 Matched Pair
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A mikrofonpár úgy működik, ahogyan kell. Remekül használható a kórus számára! Bár a méretek nagyon kicsik, minden jól megmunkáltnak tűnik (fémtest! ) valósul meg. Hiányzik azonban egy szállítási "tok" vagy legalábbis egy borító. A papírdoboz, amelyben az egyes alkatrészek formázása található, gyakori használat esetén hamar szétesik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ