0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: Rohnson M9 Mamba Force

Termékkatalógus
Rohnson M9 Mamba Force - Álló porszívó

Vélemények: Rohnson M9 Mamba Force

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rohnson M9 Mamba Force témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rohnson M9 Mamba Force termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rohnson M9 Mamba Force megvásárlása után te is írsz értékelést.
81 790 Ft 65 430 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Sára, Brnoflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
Ez volt az első botporszívóm, és nem cserélném le újra. A zseblámpának köszönhetően az ún. láthatatlan por és rendetlenség. A zsák nélküli tartály szintén csodálatos, és sok hulladékot képes befogadni. A porszívó háromféle érintőgombbal rendelkezik a porszívózáshoz. Én az eco-t használom a legszívesebben, ez akár 55 percig is képes porszívózni.
Könnyű
Nagyon jól porszívózik
Nagyszerű teljesítmény
0 ×Jelentés
Tereza, Krupkaflag
Értékelve: 2024. 01. 31., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
a porszívó teljesen jó, a párom beindította a porszívót, csak azt gyanítjuk, hogy a porszívó maga csinálja a rendetlenséget, mert nem lehet, hogy mennyit szív. A szőr- és szőnyegfelszerelés felveszi a macskáink minden szőrét és az enyémek minden szőrét. kompakt és könnyű. az egyetlen hiányosság az alacsony akkumulátor élettartam
könnyű
összecsukható
elegendő tartozék
teljesítmény
megvilágított
tisztítás
az akkumulátor élettartama
0 ×Jelentés
Vendula, Raduňflag
Értékelve: 2024. 01. 30., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
A porszívó nemcsak jól néz ki, hanem nagyszerűen is porszívózik. Könnyen kezelhető és tisztítható. A legnagyobb előnye a rugalmas cső, amelynek köszönhetően a porszívó a bútorok alá is bejut. Rengeteg melléklet van, amelyeket szükség szerint módosíthat. Másik előnye, hogy egyedül, támogatás nélkül is meg tud állni a térben.
Gyönyörű design
Teljesítmény
Könnyű kezelés és tisztítás
Rugalmas cső
Az akkumulátort szinte minden hosszabb porszívózás után újra kell tölteni.
0 ×Jelentés
Natálie, prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 30., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
Könnyen kezelhető. Porszívózza ki a háziállatok szőrét a szőnyegről és a kárpitozott bútorokról. A hátránya, hogy a töltés néhány órát vesz igénybe, és amikor teljes erővel porszívózik, körülbelül 10 percig tart. Közepes teljesítményen az egész lakást (3+KK) porszívózza, méghozzá jó minőségben. A tisztítás nem probléma, de én mosható szűrőkhöz szoktam, ami ez nem az (előbb-utóbb ki kell cserélni). A fő tartozékhoz két kefe áll rendelkezésre (padló és szőnyeg). Összességében elégedett vagyok, csak az ár lehetne alacsonyabb.
könnyű, könnyű kezelhetőség
jól kezeli az állati szőrt
teljesítmény
tisztítás
Ára
töltési idő
porszívózási idő (teljes teljesítmény 10 perc)
0 ×Jelentés
Adéla, Most 1flag
Értékelve: 2024. 01. 28., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
Összességében elégedett vagyok a porszívóval, a szívóerő még kárpitok porszívózásához is elegendő. A kérdés az, hogy a szívóerő bírja-e a hosszú távú használatot. Hiányzik a porkefe a tartozékokból.
rugalmas ízület
motoros tartozék kézi porszívóhoz
szívóerő
nincs benne porkefe
tömeg
0 ×Jelentés
Šárka, Ostrava - hrabůvkaflag
Értékelve: 2024. 01. 26., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
Teljes elégedettség a Rohnson Mamba Force 9 botporszívóval. Kicsit nehezebb, de nagyszerűen működik. Mérete nem csak a lakásban használható, hanem pl. porszívózásra is. autók. A porszívóhoz számos tartozékot, például különböző fúvókákat vagy kis patront mellékelnek. A nagyszerű dolog az automatikus üzemmód, ahol a porszívó kiválasztja a kívánt teljesítményt, és Önnek nem kell aggódnia semmin. Mindenkinek ajánlom ezt a porszívót
Csomagolás
Kiegészítők
A kis kefe tisztítása
0 ×Jelentés
Jaroslava, Mělníkflag
Értékelve: 2024. 01. 26., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
A porszívó nagyszerűen működik. A fugának köszönhetően gond nélkül be tudok jutni a bútorok alá. Mindig kéznél van, és nem kell állandóan egy nagy porszívóért vadásznom. Számomra egyszerűen nagyszerű. 👍😊 Ami engem nagyon zavar, az az akkumulátor töltöttségének gyors csökkenése. Pillanatokon belül figyelik, hogy tudok-e egyáltalán porszívózni. Szóval remélhetőleg ez nem egy hiba lesz, és továbbra is boldog leszek. ❤️
Csodás design
még mindig kéznél van
Könnyen tisztítható
nagyszerű teljesítmény
egy kis gond a szűrő felszerelésével
a töltési kapacitás gyors csökkenése
0 ×Jelentés
Michaela, Prague 3flag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
Teljes elégedettség! Ez a porszívó tényleg mindent tud, amit egy botporszívótól elvárnék. A kezelése nagyon egyszerű, és a rugalmas csőnek köszönhetően gyönyörűen be tudok jutni a kanapé alá, extra hajolgatás nélkül. Kézi porszívóként is használható, ha csak gyorsan fel kell takarítani valamit. A tisztítás könnyű, a design nagyon jó. Az egyetlen dolog, amit egy kicsit hiányolok, az egy tartalék akkumulátor. De ha nem kapcsolja fel a porszívót a legmagasabb fokozatra, akkor kényelmesen kiporszívózhatja az egész lakást.
kiváló szívóteljesítmény
hajlékony cső
viszonylag csendes
könnyű kezelés és tisztítás
gyönyörű design
Nagyra értékelnék egy extra akkumulátort
0 ×Jelentés
Monika, Troubkyflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
Még csak egy napja van meg, de már most tudom, hogy örülök, hogy megvan, már csak az az érzés, hogy sétálok a házban, és a kezemben van egy porszívó, ami szinte semmit sem nyom, nincs zsinór sehol, egyszerűen nagyszerű. És a design borzasztóan szép, amennyire a kijelző világos és elég nagy, nagyon ajánlom, hogy megvásárolja neprohloupite
Csendes
Egyedül állva
teljesítmény
Könnyű
Nehéz kidobni, de szokás kérdése, mire belejövök 😉.
0 ×Jelentés
Michaela, Holešovflag
Értékelve: 2024. 01. 17., változat: Rohnson M9 Mamba Force
Hitelesített vásárlás
Kicsit csalódott vagyok a porszívó miatt. Megszoktam, hogy porszívózáskor a padló világosabb megvilágítást kap, így például tudom, hogy hol kell porszívózni. a gyermekek után, valamint a könnyebb kezelhetőség érdekében, ami alatt azt értem, hogy a kefe alkalmazkodik a porszívó dőlésszögéhez. A hosszabbítót még mindig le kell nyomnom a föld felé. A hajlékony pálca egy praktikus funkció, amit a szép kijelzővel együtt szeretek, de ennyit erről a porszívóról.
Szép fénykijelző
Hajlító rúd
Alacsony fényerő a padlón
Nem kellemes a kezelése, a tartozék nem marad mindig a padlón
Nem szárította meg a szinte szőrtelen szőnyegemet a kanapé mellett.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ