Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi

Termékkatalógus
Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi - Olajradiátor

Vélemények: Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Harmonelo Factory s.r.o., Brno 12flag
Értékelve: 2023. 12. 18., változat: Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jó teljesítmény, összecsukható
A Wifi nem tud közvetlenül a telefonos alkalmazáshoz csatlakozni, a teljes hálózatot meg kell határozni.
0 ×Jelentés
Jan, Popovičkyflag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: Rohnson R-2511-23 Genius Wi-Fi
Hitelesített vásárlás
az alza-tól származó leírásoknak köszönhetően döntöttem a termék mellett, és köszönöm, amit a leírásokban írtál a készülékről, nem illik semmi. a radiátorom már 12 órája működik, és a szoba még mindig ugyanolyan. Ez biztosan nem egy 90m3-ig terjedő helyiségbe való radiátor. de ezért vettem meg, mert azt mondtad, hogy igen. Tulajdonképpen azon kívül, hogy szívja az áramot és szép a kijelzője, ebben az időben ilyen kellemes tapintásúként működik, nagy baj. Vettem egy nagyobb keretet, ami lényegesen olcsóbb volt, mint ez, de legalább a fontos dolgokat teljesítette! megfulladt, ahogy kellett volna, és még kevésbé halt meg. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne vegye meg, vásároljon egy olcsóbb változatot, és úgy vélem, elégedett lesz.
könnyű kezelhetőség
90m³-ig alkalmas, a márka szerint 12 óra alatt még 50m³-t sem emelt fel.
a pénzért úgy fűti, hogy a kezemet rajta tarthatom, valószínűleg a drágább a biztonságosabb az égés ellen, de meg kell nyernem a szobát.
a szobában 14°C van, és 20°C-on akarom tartani. sajnos a radiátor azt hiszi, hogy 22°C van, és leáll, így teljes erőbedobással kell mennie, hogy fenntartsa a hőmérsékletet.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ