A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

ROHNSON R-276

Termékkatalógus
ROHNSON R-276
4,8 52 értékelés
Szendvicssütő - 900 W teljesítmény, Panini sütőlap, zsinórelhelyezési rendszer, lezárás, túlmelegedés elleni védelem, ellenőrzőfény és hőszigetelt nyél, szendvicssütő anyaga: rozsdamentes acél, sütőlapok felülete: teflon,
Kód:  ROHSE004 Termékszám:  R-276

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-276

A ROHNSON R-276 szendvicssütő bizonyára örömöt okoz majd mindazoknak, akik szeretik a napot egy frissen sült, ropogós pirítóssal indítani. Téglalap alakú sütőfelülete miatt ezzel a készülékkel két szögletes pirítóst vagy paninit készíthetsz. A korábbi modellekhez képest jelentős változás, hogy ezen a szendvicssütőn a pirítás intenzitása szabályozható. Ennek köszönhetően a szendvicsed megpiríthatod gyorsan, lassan vagy bárhogy, ahogy neked tetszik. A készülékben két könnyen tisztítható, tapadásmentes felületű sütőlap található. A hőszigetelt fogantyú és burkolat különösen hasznos, ha a szendvicssütésben a család apraja is rész szeretne venni.

A ROHNSON R-276 szendvicssütő főbb jellemzői

  • Két darab, szögletes szendvics pirításához
  • Tapadásmentes sütőfelület
  • A szendvicssütő pirítási intenzitása szabályozható
  • Működésjelző lámpa
  • Hőszigetelt fogantyú és burkolat
  • Helytakarékosan, állítva is tárolható

Kompakt, helytakarékos tárolás

A hőszigetelt fogantyúnak és burkolatnak hála nem kell aggódnod, hogy a szendvics megéget. A még nagyobb védelem érdekében a készüléket egy biztonsági zárral is ellátták. A szendvicssütő további nagy előnye, hogy kompakt módon, állítva is tárolható, így sok helyet megspórolhatsz a konyhában. A készülék alján egy vezetéktároló is található. Ha egy finom reggelire vagy egy gyors vacsorára vágysz, akkor válaszd a ROHNSON R-276 szendvicssütőt!

 
 

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-276 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-276. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-276. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-276. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-276.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ