Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia

Termékkatalógus
Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia - Páramentesítő

Vélemények: Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia megvásárlása után te is írsz értékelést.
131 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Maxim, Mlada Boleslavflag
Értékelve: 2023. 12. 04., változat: Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia
Hitelesített vásárlás
A megadott zajszint alacsony szintű ventilátorra vonatkozik. Amikor teljes erőbedobással megy, hallani lehet. De akkor is fut, amikor dolgozunk és iskolában vagyunk, így nem bánjuk. A legfontosabb és legfontosabb dolog az, hogy a páratartalom az emeleten (kb. 120m2) 68%-ról kb. 52%-ra csökkent. Az északi fekvésű szoba falain már kezdett penészedni a penész. A késő ősztől kora tavaszig tartó időszakban van ezzel gondunk, akkor még nyitva vannak az ablakok, és a páratartalom is rendben van. Ez a készülék megtette a hatását, és csendes. Minden nap egy teli tank. Jól végzik a munkájukat. Elégedettség.
Kiváló teljesítmény
Funkciók
Fogyasztás, a hasonló teljesítményű versenytársakhoz képest
0 ×Jelentés
Dominik, Turnovflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: Rohnson R-9525 True Ion & Health Clean+ kiterjesztett 5 éves garancia
Hitelesített vásárlás
Olyan alacsonyra tudja csökkenteni a páratartalmat, hogy lekapcsol, amire az előző (R-9212 12l/nap) nem volt képes. A hangerő sem sokkal nagyobb, mint az R-9212-nél, a 2x nagyobb teljesítmény ellenére. Kicsit jobban hallható ventilátor, semmi több. Mintha nem tudnám, mit képzelnek egyesek. Vásároljak egy olyan dobozt, amelynek erős ventilátora és kompresszora van, és várjam el, hogy ne is halljam? Hmm, azt hiszem, nem. A szomszéd szobában van, nyitott ajtóval, és tudok vele aludni. Egyébként a HEPA-szűrő ehhez a modellhez (nem tartozik a csomaghoz) annyira megnöveli a zajszintet, hogy az már zavaró. A termékhez mellékelt szűrő azonban nem fogja fel az apró porszemcséket, és ezek a készülékbe kerülnek. Valószínűleg kipróbálnék egy kombinált szűrőt a motorháztetőben, majd meglátjuk. Az ötlet az, hogy elegendő levegőt engedjen át, de ne legyen gyakorlatilag szivárgó, mint az eredeti szűrő.
Tökéletesen párátlanít, ahogyan azt kell is
Páratartalom kijelző
Páratartalom karbantartási beállítások
Elég szép design
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ