Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: Rollei Lumis Compact RGB

Termékkatalógus
Rollei Lumis Compact RGB - Stúdió lámpa

Vélemények: Rollei Lumis Compact RGB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rollei Lumis Compact RGB témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rollei Lumis Compact RGB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rollei Lumis Compact RGB megvásárlása után te is írsz értékelést.
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 04. 08., változat: Rollei Lumis Compact RGB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Fényt akartam a fotózáshoz. Már 2 napja használom, és eddig minden úgy működik, ahogy kell. Előre megrendeltem az árut, és személyesen fizettem az üzletben. A fizetés után észrevettem, hogy a doboz elszakadt, pedig a terméket újként adták el. Felajánlottak egy csekket, amelyet a következő vásárlásomra használhatok fel, vagy egy új árura vonatkozó igényt. Én a második lehetőséget választottam. Az áru megérkezésének napján észrevettem, hogy a doboz ismét elszakadt, és ez nem először fordult elő velem. Legutóbb, amikor az Alza-tól rendeltem valamit, elégedett voltam ezzel az üzlettel.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ