Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Rottner KEY HOME 24

Termékkatalógus
Rottner KEY HOME 24 - Kulcstartó szekrény

Vélemények: Rottner KEY HOME 24

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rottner KEY HOME 24 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rottner KEY HOME 24 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rottner KEY HOME 24 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

FSGN s.r.o., Bečiceflag
Értékelve: 2022. 04. 24., változat: Rottner KEY HOME 24
Hitelesített vásárlás
Csodás design
Probléma nélkül működik
Nagy mínuszt adok a kézikönyvre, már el akartam vinni a széfet és visszaadni, mert folyamatosan visszaállította a kódot az alapértelmezett beállításokra. A nagy probléma a mellékelt kézikönyv, amely szerint a kód 1234 vagy 4321, de sehol nem szerepel, hogy ezek a kódok bármelyike alapbeállításokba helyezi a széfet. Sikerült rájönnöm, hogyan működik a széf, de az olyan létfontosságú információk, amelyek nem szerepelnek a kézikönyvben, elképesztőek. Azt sem említik sehol, hogy a mellékelt micro usb kábelt mire használják.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ