AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: Rubik's Connected

Termékkatalógus
Rubik's Connected - Logikai játék

Vélemények: Rubik's Connected

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rubik's Connected témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rubik's Connected termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rubik's Connected megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karel, Praha 7flag
Értékelve: 2022. 10. 24., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
Azért vettem az Alza-n kedvezményesen, mert az előző tulajdonosoknak problémájuk volt a párosítással. A kocka azonnal működött nálam. Megtanultam, hogyan kell hajtogatni, és most próbálok fejlődni, új technikákat találni és gyorsabbá válni. A mágneseknek és a kockák formájának köszönhetően a kocka gyors és pontos forgást tesz lehetővé. szemben a régi klasszikus kockákkal. Az alkalmazás tanácsolt, de őszintén szólva nem egy teljesen hangolt alkalmazás. Ha módosítanák, leporolnák a dizájnt, megfelelő UX-et csinálnának, sokkal boldogabb lennék. Én azonban élvezem, és nagyon örülök, hogy van egy új időtöltésem.
nagyszerűvé válik
az alkalmazás megtanítja, hogyan kell kockát építeni
szórakoztató versenyezni másokkal a világ minden tájáról az alkalmazással
Mindig magammal viszem, nagyon szórakoztató.
az alkalmazás meglehetősen vázszerű és elavult.
időről időre kalibrálni kell a kockát, mert a pk nem tudja, hogyan forog, és néhányszor már vesztettem.
0 ×Jelentés
David, Pečkyflag
Értékelve: 2022. 01. 30., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
Pontosan ugyanaz a problémám volt, mint amit itt írnak, amikor a 3. kockát akartam igényelni, találtam itt egy áttekintést a 14.1.2022-es utasításokkal. Kipróbáltam, és a kocka működik. Az eljárás nem intuitív, és eddig sehol sem találtam. Sokat segítene, ha a gyártó ezt az eljárást a kézikönyvbe, vagy ha nem, akkor legalább a kereskedőhöz adná. Ellenkező esetben a panaszok megismétlődnek.
Amikor működik, jól kapcsolódik az alkalmazáshoz, és jól forog vele együtt.
A kocka alvó üzemmódban van, és nincsenek utasítások arra vonatkozóan, hogyan lehet felébreszteni. Kapcsolatba kell lépni a gyártóval, ahogyan azt a véleményező is tette.
0 ×Jelentés
Ondřej, Prahaflag
Értékelve: 2022. 01. 29., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
Már 3 alkalommal panaszkodtam, hogy a kocka nem tölthető vagy párosítható. Mindig kaptam egy új darabot, amivel ugyanez volt a probléma. Nem értem 🤔
3x törött
0 ×Jelentés
Vydavatelství Propolis, s.r.o., Čelákoviceflag
Értékelve: 2022. 01. 26., változat: Rubik's Connected
Hitelesített vásárlás
A kocka nem töltődik. Az első darabot meghirdettük, sajnos a második sem tud tölteni. A töltési LED nem világít. Még akkor sem történt semmi, amikor a gyártó utasításai szerint visszaállítottam a kockát. Sajnos az árához képest tényleg szar. Nincs más választásom, mint ismét panaszkodni. Ha a kocka harmadszorra sem működik, visszakérem a pénzemet. Ráadásul ez egy karácsonyi ajándék a fiamnak, szóval nem éppen ideális. Nagy csalódás volt számomra.
Nem tudom, a kocka még nem működött.
nem fog csatlakozni
nem töltődik fel
Ár
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ