Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: SAGE SJB815 Bluicer

Termékkatalógus
SAGE SJB815 Bluicer - Gyümölcscentrifuga

Vélemények: SAGE SJB815 Bluicer

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SAGE SJB815 Bluicer témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SAGE SJB815 Bluicer termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SAGE SJB815 Bluicer megvásárlása után te is írsz értékelést.
187 990 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Ivan, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 09. 25., változat: SAGE SJB815 Bluicer
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A szerelvény minden alkatrésze könnyen összeszerelhető, mivel az illesztések robusztusak és kúposak. Ugyanígy a tisztítás is egyszerű, mivel szinte nem találkozik mély sarkokkal. A munkaterület tréfásan zárt, hogy semmi más ne legyen koszos. Előnye a kés tengelyében lévő tartály is (nagy átmérőjű). Ez kiküszöböli a kés forgásának irányába történő nyomást és a hirtelen egyensúlyvesztést reszelés közben (különösen a puha alapanyagok esetében). Ezáltal a gép csendesebbé válik munka közben.
Végezetül szeretném megemlíteni a nagyon sikeres tervezést.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ